В Ужгороді відбудеться антинаркотичний рейд

06.04.2024 11:33 РАТУША

Засновники ГО «Західна інституція терапії залежностей» -- Реабілітаційного (психо-соціального) центру відкритого типу, пацієнтами якого є алкозалежні, наркозалежні та лудомани (люди, які грають в азартні ігри на гроші) проведуть в Ужгороді ряд акцій. Зокрема, за їхньої ініціативи та підтримки управління культури міськради пройде так званий антинаркотичний рейд.

Учасники рейду зберуться, щоб зафарбувати графіті, нарко-сайтів та телеграм ботів. Таких написів з’явилося дуже багато на стінах будівель міста. Рейд – один із способів боротьби з цими написами та графіті.

«Шукаєте спосіб внести позитивні зміни у вашому місті? Приходьте до нашого заходу "Антинаркотичний рейд по замальовуванню наркоадрес"! Ми разом збираємось на зустрічі заради замальовування графіті, нарко-сайтів та телеграм ботів, щоб запобігти розвитку наркотичної торгівлі у нашому місті.

Цей захід стане частиною боротьби проти наркотиків! Приєднуйтесь до нашої ініціативи та допоможіть зробити наше місто кращим для всіх. Разом ми можемо зробити більше!

Якщо вам відомі локації, місця, де поширені нарко-графіті, надсилайте всю інформацію нам на електрону адресу: reada.west@gmail.com», - йдеться в повідомленні ініціативної групи.

Рейд відбудеться 12 квітня. Збір об 11.00 біля пам’ятника Волошину на Набережній Незалежності.

А вже цієї суботи на стадіоні «Авангард» відбудеться тренінг з невеличким турніром з петанку для тих, хто вже завдяки роботі Реабілітаційного центру позбувся наркозалежності.

Як розповів один з ініціаторів заходів, депутат Ужгородської міськради, Арсен Мелкумян, виникла необхідність залучення всіх свідомих мешканців міста до більш активної боротьби з наркозалежністю, особливо серед молоді. «Наша мета – здорове і прогресивне суспільство, активна та свідома молодь з відчуттям громадянської відповідальності та патріотизму. Цими заходами ми намагаємося не лише звернути увагу громади до проблеми, але й відвертаємо молодь від шкідливих звичок», - розповів депутат міськради Арсен Мелкумян.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат