Ужгород відвідав уповноважений Президента Франції з питань економічної допомоги Україні П’єр Ельброн

06.04.2024 16:19 ПОДІЇ

 

На Закарпатті з робочим візитом перебуває спеціальний уповноважений Президента Французької Республіки з питань економічної допомоги та відновлення України П’єр Ельброн.

Провів робочу зустріч зі спеціальним уповноваженим Президента Французької Республіки з питань економічної допомоги та відновлення України П’єром Ельброном, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ознайомив пана П'єра Ельброна з регіональними проєктами розвитку й підтримки українців, які постраждали внаслідок збройної агресії рф.

Водночас проінформував французьких колег щодо механізмів співпраці між владою і бізнесом на Закарпатті в умовах воєнного стану, а також розповів про оптимізацію та посилення економічного сектору краю.

Запропонував представникам Франції доєднатися до команди обласного реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center і взяти участь у його реновації.

П'єр Ельброн відзначив високий рівень регіонального зростання Закарпаття та ефективну роботу місцевої влади на усіх рівнях. Франція уважно стежить за розвитком нашого краю і вважає, що європейські, зокрема й французькі, компанії можуть працювати тут, підсилюючи свій потенціал та одночасно допомагаючи Україні.

Насамкінець подякував П’єру Ельброну за візит до України й увагу до Закарпаття. Ми надійні партнери та готові брати участь у роботі над майбутніми проєктами з відновлення і розвитку нашої країни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат