В Ужгороді зустрілися віцепрем’єр-міністри Словаччини та України

21.03.2024 21:46 ПОДІЇ

Сьогодні з робочим візитом на Закарпаття прибула перша віцепрем'єрка - міністерка економіки України Юлія Свириденко. На порядку денному – питання міжнародної співпраці, візит і ознайомлення з бюджетоутворювальними підприємствами краю та зустріч із віцепрем’єр-міністром Словацької Республіки Петером Кмецом, який також сьогодні на Закарпатті.

Закарпаття вкотре продемонструвало, що попри війну готове бути майданчиком для перемовин найвищого міжнародного рівня, допомагати Україні стати повноправним членом ЄС і перемагати агресора на дипломатичному полі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Разом із віцепрем’єр-міністром Словацької Республіки Петером Кмецом обговорили регіональні аспекти співпраці між нашими країнами.

Запланований запуск пасажирського залізничного сполучення Київ – Кошице й модернізація автомобільного та пішохідного пунктів пропуску зроблять наші регіони-партнери ще ближчими.

Словацький та український бізнеси отримають можливість розглядати Закарпаття як майданчик для розвитку економічної діяльності, а сприятливий інвестиційний клімат краю гарантує ефективність роботи на всіх рівнях.

Дякую керівництву держави за довіру!
Спасибі нашим міжнародним партнерам за увагу до Закарпаття та конструктивну співпрацю!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат