Погрози вбивства дітей у Мукачеві: в управлінні освіти прокоментували ситуацію

15.03.2024 12:51 ПОДІЇ

Управління освіти Мукачева звернулося до правоохоронних органів щодо анонімного телеграм-каналу, де лунають погрози вбивства дітей у навчальних закладах міста.

Як повідомляється на сторінці Управління освіти, культури, молоді та спорту м. Мукачево, керівництво управління ще напередодні звернулося до Національної поліції та Департаменту кіберполіції щодо анонімного телеграм-каналу, де зафіксовані погрози.

"Вчора керівництво управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради звернулося до Національної поліції та Департаменту кіберполіції щодо анонімного телеграм-каналу, де зафіксовані погрози. Також в управлінні закликають утриматися від поширення цього каналу. Наразі правоохоронці займаються виявленням осіб, які таким чином сприяють дестабілізації ситуації в навчальних закладах. В закладах освіти забезпечено охорону".

Наразі відповідні органи вже працюють. «Прохання не поширювати серед своїх знайомих даний канал. Своїми поширеннями Ви лише сприяєте його розвитку», – повідомили у поліції.

Ймовірно, даний канал ще одна спроба дестабілізувати ситуацію в нашому регіоні. Правоохоронці звернулись з проханням не поширювати посилання на цей телеграм канал, адже це може бути російська інформаційно-психологічна операція (ІПСО).
_________________________________________

Кіберполіція Закарпаття заблокувала телеграм-канал, яких жахав учнів терактами, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита:

"Сьогодні оперативники кіберполіції та карного розшуку Закарпаття виявили й заблокували створений 13 березня телеграм-канал, де погрожували здійсненням терактів у навчальних закладах м. Мукачево. Оперативні заходи продовжуються, триває операція з пошуку осіб, які причетні до створення цього ресурсу".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат