На Красії під час катання на лижах померла жителька Перечина

22.01.2024 12:07 СОЦІО

На гірськолижному курорті “Красія” селі Вишка в неділю, 21 січня, померла 43-річна лижниця з Перечина. Про це інтернет-виданню   Zaholovok.com.ua підтвердила речниця Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги Олена Суханова.

"Жінці, по приїзду «швидкої», здійснювали серцево-легеневу реанімацію – компресію грудної клітки. На момент прибуття медиків ознак життя не були. Медики продовжили реанімаційні заходи, але безуспішно. Ймовірну причину смерті не можемо коментувати, бо це персональні дані людини, ми не маємо права. Причину встановить розтин”, - коментує Олена Суханова.

За повідомлення родичів, померла два дні перед цим скаржилася на самопочуття, але за допомогою до медиків не зверталася.

Як повідомили Zaholovok.com.ua у прессслужбі ДСНС, виклику до служби порятунку не було, проте рятувальники були на місці інциденту на Красії. "Рятувальникам, які чергують на Красії, туристи повідомили, що жінці під час катання стало погано", - зазначила у коментарі Zaholovok.com.ua речниця ДСНС Закарпаття Наталія Батир.

За повідомлення речниці Національної поліції у Закарпатті Ганни Дан виданню Zaholovok.com.ua, правоохоронці відкрили провадження по 115 статті (природна смерть) та призначили експертизу для встановлення причини смерті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат