Правоохоронці на Закарпатті упередили розтрату 7 млн грн на реконструкції стадіону

БЕБ 08.05.2024 16:29 КРИМІНАЛ

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області упередили розтрату майже 7 млн грн з місцевого бюджету.

Встановлено, що посадовці однієї з селищних рад області без використання електронної системи закупівель уклали договір підряду щодо завершення будівельних робіт з реконструкції стадіону. Вартість послуг становила майже 7 млн грн.

Аргументували такі дії доцільністю закупівлі додаткових робіт в одного з підрядників, що раніше проводив будівельні роботи на цьому ж об’єкті.

Проаналізувавши наявні документи, співробітники БЕБ встановили, що договір на додаткові роботи фактично було укладено з іншою компанією.

За результатом виявленого порушення аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області рекомендували замовнику перевірити дотримання законодавства у сфері публічних закупівель та усунути передумови незаконних витрат бюджетних коштів. Розглянувши рекомендацію БЕБ, замовник розірвав договір підряду, підписаний без проведення тендеру. Незаконне використання 7 млн грн упереджено, кошти збережено у місцевому бюджеті.

БЕБ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат