Розробка чат-ботів у Telegram від SMS Club: ефективні рішення для бізнесу

admin 26.04.2024 22:43 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Фахівці провідного українського сервісу зі створення чат-ботів та розсилок для бізнесу SMS Club розповіли, як розробка чат-ботів у Телеграм допомагає бізнесу досягати своїх цілей ефективно та легко.

 

Сьогодні Telegram один із найпопулярніших, якщо не найпопулярніший месенджер в Україні. Тільки за даними на 2023 рік, на платформі було понад 33 тисячі активних каналів із загальною кількістю підписників 282,6 мільйона. Як показує статистика сервісу Telemetrio, у середньому 34% передплатників каналів просто переглядають контент, а близько 5% становить активне ядро, яке коментує, пересилає та ставить реакції.

 

Завдяки великій та активній аудиторії, яка тут є, Telegram надає унікальні можливості для просування брендів. Тому створення чат-ботів для Telegram може суттєво вплинути на розвиток бізнесу.

 

Як боти для чатів Телеграм допомагають бізнесу:

 

  • Розвантажують консультантів та техпідтримку. Бот у Телеграм приймає заявки, уточнює статус замовлень, надсилає повідомлення та надає інформацію про графік роботи. Весь процес контролюється менеджером і може бути будь-якої миті підключений до листування.

  • Збільшують обсяги онлайн-продажів. Чат-боти в Телеграм запрошують клієнтів у чати та автоматично проводять сегментовані розсилки, пропонуючи товари та послуги, що відповідають інтересам та потребам користувачів.

  • Автоматизують вирву продажу. Компанія допомагає налаштувати ключові етапи комунікації з клієнтами в роботі Телеграм, від знайомства з компанією до покупки та отримання відгуків. Це дозволяє автоматично представити вашу компанію та продукти, запропонувати знижки та стимулювати покупки.

  • Дозволяють приймати оплату в 2 кліки. Боти в Телеграм можуть приймати замовлення та оплату товарів та послуг, що спрощує процес покупки для клієнтів та підвищує конверсію.

  • Сегментують розсилки. За допомогою чат-ботів у Телеграм можно надсилати миттєві повідомлення певним сегментам вашої аудиторії, інформуючи їх про акції, новинки та інші пропозиції.

  • Проводять опитування клієнтів. Боти для розсилки в Телеграм дозволяють проводити опитування, збирати відгуки та коментарі та дані клієнтів для персоналізованої бази.

Як замовити бота для Телеграм каналу

Щоб створити бота в Телеграм, достатньо зайти на сайт SMS Club, заповнити невелику форму та натиснути кнопку «Замовити». Після чого з клієнтом зв'язується менеджер компанії для безкоштовної консультації та розробки докладної структури бота відповідно до вимог бізнесу. Далі клієнту залишається тільки чекати — на створення повноцінного бота потрібно приблизно 10 днів.

Про компанію

SMS Club на ринку з 2008 року. Спочатку компанія займалася виключно налаштуванням та створенням СМС-розсилок для бізнесу по Україні. Поступово SMS Club збільшив свій функціонал до налаштування міжнародних розсилок, у компанії створили робота для автоматичного обдзвону по клієнтській базі та розпочали розробку чат-ботів у Viber, Telegram, WhatsApp, Instagram і Facebook.

 

Сьогодні компанія має понад 50 тисяч активних клієнтів. За час роботи надіслано понад 3 мільйони повідомлень, а розсилки запущені у понад 158 країнах.




admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат