Бущан захищає Луніна: "Андрій провів хороший матч проти "Манчестер Сіті"

12.04.2024 16:51 СПОРТ



Одразу два українські футболісти все ще мають шанси стати переможцями Ліги Чемпіонів сезону 2023/2024. Олександр Зінченко в матчі-відповіді постарається допомогти "Арсеналу" здолати "Баварію", а Андрію Луніну належить захищатися проти "Манчестер Сіті" Пепа Гвардіоли. Усі події головного європейського турніру, а також УПЛ, детально висвітлює надійний букмекер "Мелбет". На порталі VseProSport можна знайти відповідний бонус melbet, який дасть змогу зробити безкоштовне парі на матч за участю улюбленого гравця або команди.

Андрій Лунін захищав ворота "Реала" в матчі проти "Манчестер Сіті", що завершився з рахунком 3:3. У всіх трьох голах український голкіпер зіграв не найкращим чином, унаслідок чого на нього обрушився шквал критики. Однак партнер воротаря королівського клубу по збірній Георгій Бущан поспішив заступитися за співвітчизника.

"Я не експерт із пропущених голів, і мені важко сказати, чи міг Андрій виручити в цих трьох епізодах. Андрюха провів хороший матч проти такої команди, як "Манчестер Сіті". Безумовно, це було дуже важко, але він впорався з тиском", - сказав воротар київського "Динамо" і збірної України Георгій Бущан.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат