На Перечинщині будують завод з виробництва турбін та обладнання для генерації енергії

21.03.2023 21:00 ПОДІЇ

На Перечинщині почалися роботи з будівництва релокованого заводу з Краматорська, який виготовлятиме турбін та обладнання для генерації енергії. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

З його слів, переміщення потужностей підприємства на Закарпаття з Краматорська почалося відразу ж після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. Було обрано місце дислокаціїї майбутнього заводу, а вже в серпні минулого року підприємство заплатило в бюджет області 12 млн. грн. податків.

"Сьогодні відвідали будівельний майданчик нового виробничого цеху компанії, яка стане частиною майбутнього індустріального парку. Велика частка продукції буде реалізовуватися на експорт. Тут працюватиме декілька тисяч фахівців, і ця платформа стане однією з бюджетоутворювальних", - написав керівник області на своїй сторінці у Фейсбук.

Також керівництво громади вже погодило з керівництвом компанії проект з будівництва житла для релокованих та місцевих робітників, які будуть задіяні на підприємстві.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат