Мешканка Тячівщини публічно виправдовувала дії росії та вихваляла окупантів

15.03.2023 11:16 КРИМІНАЛ

Мешканка Тячівського району вирішила продемонструвати окупантам свою прихильність і почала розповсюджувати через соцмережі дописи в підтримку російських окупантів та виправдовувати їхні воєнні злочини.

Пропагандистка публічно називала тих, хто допомагає українській армії – «нацистами», поширювала ворожі меседжі про «звірства українських захисників», висловлювала симпатію до «благородної місії» бійців терористичних організацій «л/днр» та політики президента рф.

Крім цього, жінка засуджувала дії Збройних сил України у проведенні ними заходів реагування для захисту територіальної цілісності України від російських загарбників. Дії українських військових вона розцінювала як «злочини проти мирного населення».

Ініційована СБУ експертиза підтвердила наявність у публікаціях виправдовувань та заперечень збройної агресії рф проти України, а також глорифікації її учасників.

У межах раніше відкритого кримінального провадження правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігуранта, де виявили засоби зв’язку із доказами злочинної діяльності проти державної безпеки України.

Фігурантці повідомлено про підозру, обвинувальний акт скеровано до суду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат