У Чопі медики швидкої врятували чоловіка, в якого зупинилося серце

07.03.2023 11:53 ЗДОРОВ'Я

«Дуже високий тиск, запаморочення, погано…», - такі дзвінки на «103» можуть бути передвісниками або вже наслідками життєзагрожуючих станів. Цього разу тривожний виклик пролунав з міста Чоп о 17.55, минулого понеділка, - повідомляє у соцмережі "103 Закарпаття".

Бригада № 300 (лікар Іван ГРИГА, фельдшер Беата ФЕНЬО, водій Юрій ФЕНЬО) за кілька хвилин були біля пацієнта. У 42-річного чоловіка виявилися порушення серцевого ритму, він знепритомнів, ????дихання та ????серце зупинилися… Медики негайно розпочали реанімаційні заходи... І вже за 8 хвилин серцевий ритм та дихання відновлено, пацієнт приходить до свідомості. Стабілізувавши пацієнта, бригада «екстренки» транспортувала його до Ужгородської міської багатопрофільної клінічної лікарні.

«103» нагадує: смерті від раптової зупинки серця можна запобігти за умови НЕГАЙНОГО проведення серцево-легеневої реанімації (СЛР) – непрямого масажу серця і штучного дихання. Цими навичками має володіти кожен! Реанімаційні заходи потрібно проводити до прибуття медиків. Кожна втрачена секунда може коштувати життя.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат