Голова Закарпатської ОВА Микита виявив несанкціоноване вивезення сміття на переповнене сміттєзвалище

admin 24.11.2023 10:21 ПОДІЇ

У мережі шириться відео, на якому голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зупинив автомобілі приватних фірм, які нелегально звозили сміття на сміттєзвалище Ужгорода в Барвінку.

Це сміттєзвалище є єдиним у місті і воно критично переповнене.
Міська влада не спроможна вирішити проблему, будівництво нового сміттєзвалища є лише в декларуванні намірів.
Через ріст населення Ужгорода після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів майже вдвічі, ситуація з вивезенням сміття вимагає негайного вирішення, але влада Ужгорода не має механізмів, як цю ситуацію вирішити.
Більше дивіться у відео видання ПроЗак.

admin

ТЕГИ : сміття, Андріїв, Микита

Коментарі :


28.11.2023 14:16 Антон

Ужас !


27.11.2023 22:22 Іва

Повністю підтримую пані Майстренко   , до речі що із заводом по переробці сміття , яким так піарився ваш голова обласної ради Чубірко ? І взагалі , якщо є фінанси на все , що потрібно і непотрібно , то знайдіть і на будівництво заводу по переробці сміття і питання буде закрито


26.11.2023 20:07 Правда

Завітайте ще у Великий Березний


25.11.2023 22:43 Олег Валентинович

Справедливо ! Підтримую пані   Н. Майстренко.


25.11.2023 20:46 Наталка Майстренко

Проте керівництво ОВА є причетним до нового будівництва бегатоповерхівок в місті, що збільшує кількість мешканців, а, отже, збільшує кількість побутових відходів і не тільки твердих. Разом з тим, на проблему обмеженості існуючих потужностей очисних споруд, потужностей і відсутності інженерних мереж, водовідводу зокрема, гілок газопостачання, водопостачання та   сміттєпереробного заводу, а також нової ділянки для міського кладовища не спішить керівництво ОДА допомогти вирішити місту. Всує не згадуємо про транспортну схему, оскільки трафік в Ужгороді   на межі колапсу. Ви кажете, розвивати місто? Куди, - у висоту? Хто захопив земельні ділянки заводу "Модуль"? А губернатор чому не поцікавиться, чи є   в нас просторовий ресурс для розвитку   містоутворюючих об'єктів за участі інвесторів, що є основою економіки, щоб прогодувати місто, чисельність якого росте? Чому не зверне увагу, що зміни до генерального плану міста розробляються всупереч Порядку складання містобудівної документації, фактично - на папері, без геодезичної основи (не в системі УСК-2000), без координат? Як в такій ситуації буде розвиватись місто? Як вирішиться транспортна проблема? І екологічна з відходами, зокрема біологічного походження?
Але попіаритись на будь-якій темі - то неше все


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат