Голова Оноківської тергромади знову потрапила у скандал – заблоковано виплату коштів військовим

18.11.2023 11:05 ПОДІЇ

У соцмережах з’явилося відео голови Оноківської територіальної громади Марії Коваль, у якому вона емоційно говорить про тиск з боку одного із заступників голови ОВА. Знаючи скандальність самої Коваль виникла підозра: що вона знову потрапила у скандал, а відео є нічим іншим, як превентивним захистом.

Зрештою, ці підозри підтвердилися.

Щоб було зрозуміло, Коваль потрапляла в скандали ще раніше. Свого часу вона виписувала собі зарплат та премій на 200 грн в місяць. Тобто, на місяць ця чиновниця заробляла більше, ніж середній українець на рік.

Згодом ЗМІ повідомляли про наявність у Коваль нерухомості за кордоном та інша інформація про її життя на широку ногу.

Але цього разу все виявилося занадто серйозно. Як виявилося, голова Оноківської ОТГ блокує виплату до бюджету 22 мільйонів грн., які мають йти на підтримку армії. І при цьому ця тергромада витратила на незахищені статті понад 34 млн. грн., що наразі також заборонено законодавством. Народ вимагає фінансово підтримувати нашу армію у цей складний час, а ремонтами та викладанням нової бруківки ми будемо займатися після перемоги.

Звичайно ж, ця протизаконна діяльність керівниці ОТГ повинна бути в полі зору правоохоронних органів і, скоріше за все, саме про це їй було сказано. Але замість того, щоб виправити ситуацію, Марія Коваль поширила скандальне відео про ніби то тиск на неї, звертаючись до своїх виборців про захист.

Це дуже примітивний і злочинний за суттю прийом. Сподіваємося, що правоохоронні органи не будуть на це вестися і таки змусять одіозну голову ОТГ виконувати закони. Тим більше зараз, коли наша область перебуває у глибокому сумі за загиблими воїнами 128-ї бригади, коли як ніколи потрібна підтримка нашій армії.

prozak.info

Коментарі :


19.11.2023 08:46 Анна

Скільки люди пишуть скарги до правоохоронних органів на злочинні дії голови Сюртівського ТГ пушксра арпада. От де злочинець та колаборанти!


18.11.2023 19:06 оноківець

Давно і требабило уже закрити


18.11.2023 12:02 Юй

то усе наклеп)))


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат