ОПЗЖ намагається взяти реванш в Ужгороді

03.06.2023 15:15 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, Секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян написав заяву про складання повноважень. З його слів, заява була написана після того, як в раді деякі депутати почали збирати підписи за його відставку. Мелкумян дав зрозуміти: що не тримається посади і не хоче зайвого конфлікту в раді.

Причини збору підписів не були оприлюднені, однак ряд ЗМІ поширили повідомлення, що ініціатива виходила від одіозних депутатів проросійської ОПЗЖ. І сталося це після того, як з ініціативи саме Арсена Мелкумяна фірма, яка належить одному з лідерів ОПЗЖ у міськраді Андрію Погорєлрву, змушена була платити за розміщення рекламних білбордів так, як платять й інші фірми, а не за пільговими тарифами.

За ініціативою стоїть і забудовник Маєрчик, якому належить фірма, яка руйнує древні мури міжвоєнного періоду на набережній.

Як не дивно, до ініціативи фракції прихильників Медведчука швидко доєдналися й ряд депутатів від фракцій Рідне Закарпаття та Солідарність. Саме ті депутати, які замішані у земельних аферах.

У тій же обоймі "збирачів підписів" виявився і порошенківець Болонкін.

Ну і явно у провокаторів є свій план щодо того, кого ж поставити на посаду Секретаря міськради і медведчуківці разом з іншими провокаторами від олігархічних фракцій вирішили проштовхнути на цю посаду депутата Ігоря Чорнія. Мовляв, він з фракції Слуга Народу, яка має квоту на цю посаду.

І це при тому, що сам Арсен Мелкумян на засіданні фракції пропонував на посаду Секретаря міськради найпродуктивнішого депутата міськради Олександра Волосянського. Це один з тих депутатів, який ніколи не брав участі у жодній афері і стоїть на захисті виборців.

Тепер питання і до влади області. Цей конфлікт б’є і по іміджу голови ОВА і потрібно його раціонально вирішити, бо людям незрозуміло, чому в умовах російської військової агресії проросійські депутати досі диктують умови.

Коментарі :


05.06.2023 09:54 Антон

Завезти б їх на хутір Михайлівський, а звідти гнати копняками в Х@йлостан.


03.06.2023 19:58 до ріо

не ви маєрчика піднімали


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат