В Ужгороді з’явиться маршрут, на який містяни чекали роками

26.08.2022 23:57 РАТУША

Новий автобусний маршрут пролягатиме через Боздоський парк й вирішить водночас питання додаткового сполучення вулиці Володимирської та частини новобудов мікрорайону Боздош, повідомили у міській раді.

Для запуску маршруту ще мають виконати низку робіт: встановити належне дорожнє покриття на відрізку вулиці Володимирської (від перехрестя з вулицею Олександра Радищева до перехрестя з вулицею Михайла Драгоманова), облаштувати автобусні зупинки біля центрального входу до Боздоського парку та біля скверу Євгена Томенчука та ін.

На виїзній робочій нараді секретар Ужгородської міської ради Арсен Мелкумян, заступники міського голови Юрій Рахівський та Артем Погорєлов, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, депутати міської ради Віталій Готра, Віктор Качур, Григорій Шевчук, Володимир Білонка та Юрій Мандич обговорили конкретні кроки для реалізації цього задуму.

Новина викликала зацікавлення у жителів міста і навіть цікаві пропозиції, наприклад: «Дуже потрібно сполучення Загорської, Єньківської з центром (Проспект, Петефі через Боздоський парк). За районом закріплено УСШ 5, а громадського транспорту для діток нема… (Вікторія Машкара-Чокнадій)».

«Депутатами Ужгородської міської ради виділено значну кількість коштів на розвиток інфраструктури міста, — сказав Арсен Мелкумян. — Зрозуміло, що не залишився без уваги і Боздоський парк, який є улюбленим місцем відпочинку для наших мешканців. Ми почали його прибирати, вичищати від чагарників. Оскільки у зверненнях громадян часто звучало прохання про налагодження транспортного сполучення з парком, то ми, порадившись із колегами та уважно вивчивши думки містян з цього приводу, які вони висловили днями і в соцмережах, вирішили зробити все можливе для того, щоб їм було зручно, щоб вони могли проводити тут час зі своїми родинами. На цьому не зупиняємось — будемо продовжувати облаштовувати велодоріжки, нові локації для ужгородців та гостей нашого міста».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат