На Ужгородщині у ДТП постраждала працівниця поліції

10.11.2019 13:24 ПОДІЇ

9 листопада на відрізку дороги між населеними пунктами   Кам’яниця Ужгородського району та   Ворочево Перечинського району трапилася ДТП, у результаті якої постраждала співробітниця поліції Закарпаття.

41-річний мешканець Львова, керуючи автомобілем «Renault», рухаючись в напрямку села Ворочево, під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення із зустрічним автомобілем марки «Mercedes». За кермом авто перебувала 37-річна мешканка Ужгорода. Жінка є співробітницею ГУНП в Закарпатській області.

Внаслідок ДТП поліцейська отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення Ужгородської ЦМКЛ.

У жінки перелом лівого стегна у двох місцях, відкритий перелом надколінника, розрив печінки, через шо потерпіла втратила багато крові. Ситуація ускладнилася тим, що жінка вагітна.

Медики звернулися до людей з проханням здати кров необхідної групи. Після оперативних втручань медиків, вдалося стабілізувати стан потерпілої.

"Прекрасно спрацювали хірурги та гінекологи - зробили всі обстеження, прооперували, зупинили кровотечу. Плід живий та матка ціла. Наразі жінка у свідомості, знята з апарату, знаходиться у реанімації", - повідомив головлікар Ужгородської лікарні Іван Курах.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат