Музей МНС поповнять експонатами з історії часів Австро-Угорщини

admin 31.01.2013 16:54 ПОДІЇ

31 січня Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС у Закарпатській області з робочим візитом відвідав Генеральний Консул Угорської Республіки в Ужгороді Йожеф Бачкаї.

У ході зустрічі начальник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей та начальник Управління Держтехногенбезпеки   Юрій Лебедєв ознайомили Генерального Консула з специфікою роботи   підпорядкованих відомств, продемонстрували зразки техніки та спорядження, що знаходиться на бойовому чергуванні у рятувальників обласного центру. Також розповіли про транскордонне співробітництво у галузі попередження та ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій між країнами-сусідами й зокрема Закарпаттям та Саболч-Сотмар-Берегською областю Угорщини.
Далі Йожеф Бачкаї ознайомився з експозицією музею Територіального управління МНС у Закарпатській області та пообіцяв поповнити його експонатами з історії часів Австро-Угорщини.

Кульмінацією зустрічі закарпатських рятувальників стало нагородження Генерального Консула відзнакою «Знак пошани». У свою чергу Йожефа Бачкаї подякував Юрію Лебедєву та Мирославу Щербею та пообіцяв і в подальшому всіляко сприяти розвитку дружніх відносин між угорськими та українськими рятувальниками у справі –попередження надзвичайних ситуацій та катастроф техногенного та природного характеру.

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпсткій області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат