Мукачівець цілий рік користувався банківською картою, яку загубив пенсіонер

24.04.2024 20:48 КРИМІНАЛ

До співробітників Мукачівського районного управління поліції звернувся місцевий пенсіонер та розповів, що з його банківської картки, яку він загубив, зникли гроші.

У ході зʼясування обставин поліцейські офіцери громади встановили, що картку пенсіонер загубив ще рік тому. Однак не звернувся до банківської установи, щоб заблокувати рахунок. Тому весь цей час карткою успішно розраховувались за покупки в крамницях, про що потерпілий навіть і не здогадувався.

Поліцейські провели ряд заходів та швидко встановили чоловіка, який присвоїв картку, а в подальшому і кошти пенсіонера. Ним виявився 38-річний мукачівець.

У фігуранта слідчі вилучили банківську картку, що належить потерпілому. Загальна сума, яку підозрюваний витратив з рахунку пенсіонера, складає майже 40 тисяч гривень.

Слідчі Мукачівського райуправління поліції вже повідомили чоловікові про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 4 ст. 185 та ч. 1 ст. 357. Йдеться про крадіжку та привласнення офіційних документів, вчинене з корисливих мотивів.

Матеріали кримінального провадження найближчим часом будуть скеровані до суду.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат