Закарпатці телефонують на 911, аби вирішити проблему з ДАІ і несанкціонованою торгівлею

РІО 21.10.2014 12:16 ПОДІЇ

Уже місяць у Закарпатті працює "муніципальна поліція” МСП (Police 911).

Наразі вона веде переговори зі всіма органами державної служби та органами місцевого самоврядування для спільного патрулювання та забезпечення порядку в селах і містах області.

“Поліція — це громада. Це громадський порядок”, — зазначив у вступному слові на сьогоднішній прес-конференції у прес-центрі “Нове Закарпаття” в Ужгороді директор департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911)   Борис Борисов.
Він додає що задача “911” — викорінення несанкціонованої торгівлі, боротьба зі сміттям, псуванням фасадів будівель тощо.

За словами Бориса Борисовича, вже укладені   договори зі стадіонами, відповідно, муніципали охороняють порядок на масових заходах.

Директор департаменту зазначив, що протягом тижня на 911 надійшло 13 звернень, з них 4 справи вже закриті. Він каже, що люди телефонували щодо правомірності діяльності ДАІ, 2 виклики стосувалися обклеювання паркану фірми, а ще у двох випадках йшлося про несанкціоновану торгівлю.

Наразі громадяни можуть цілодобово звертатися до департаменту “муніципальної поліції” за “гарячою лінією” —(0312) 44-0-911.

РІО

ТЕГИ : 911Борис Борисовмуніципальна поліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат