Львівський УБОЗ відкрив вогонь по закарпатському "Правому сектору" (ОНОВЛЕНО)

admin 12.08.2014 12:15 ПОДІЇ

Групу закарпатського "Правого сектору" при поверненні із зони АТО обстріляв Львівський УБОЗ. Про це повідомив активіст Володимир Гласнер на своїй сторінці у Фейсбуці.


"Групу Правого сектору Закарпаття при поверненні із зони АТО жорстко “прийняв” Львівський УБОЗ. Хлопці верталися додому з війни, після багатьох бойових операцій і виконаних бойових задач. При затриманні по них був відкритий вогонь. Оце так Батьківщина зустрічає своїх героїв?!” – наголосив активіст.

Як стало відомо з інших джерел, сьогодні зранку у Стрию на одному із залізничних переїздів було затримано 13 членів закарпатського «Правого сектору» з величезним арсеналом зброї та військового начиння.

За словами правоохоронця, «правосекторівців» спочатку зупинили за порушення правил дорожнього руху. Відтак кілька їхніх автівок спецгрупа затримала поблизу одного з переїздів у Стрию на Львівщині. Такого накопичення зброї у цивільного населення правоохоронці давно не бачили: окрім кількох десятків автоматів «Калашникова», представники «Правого сектору» везли на Закарпаття протипіхотні міни, бомби, вибухівку, холодну зброю та міномети.

http://novezakarpattya.com/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат