Кіт бенгальської породи став кращим на конкурсі котячої краси в Ужгороді (ФОТО)

26.11.2012 08:45 ДОЗВІЛЛЯ

Серед ужгородських котів найкращим став бенгалець Лео. Він був єдиним представником бенгальської породи. Це дещо екзотичний, незвичний і не надто поширений вид для Ужгорода.   До слова, минулого року на виставці їх було троє.

Фоторепортаж з "Міс Кіс 2012" дивіться тут

Конкурс котів «Міс-кіс» у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької   творчості ПАДІЮН цьогоріч провели уже в 19-тий раз. Як і щороку сотні ужгородців, дорослих і малих, приходь помилуватися чотирилапими на виставку. Щодо учасників, то цього року їх було близько чотирьох десятків. Номінації традиційні: безпородні, породисті довгошерсті, породисті короткошерсті та юніори. У кожній із номінацій обирали трьох кращих. Окрім всього три місця були визначені і в номінації – спецприз від членів журі, тобто спеціалісти у складі організаторів та ветеринарів обирали своїх переможців.   А ще головні нагороди – приз глядацьких симпатій та Гран-прі.
Новинкою виставки-конкурсу стала участь у заході ГО «Барбос», які представили з десяток котиків, які шукають господарів.   Частині з низ цього дня навіть пощастило знайти собі власника і нове житло відповідно.
Головний приз «Гран-прі» виставки-конкурсу «Міс-кіс» отримав кіт бенгальської породи Люк
Глядацькі симпатії – перс Гомбо.


За матеріалами прес-служби Падіюну

ТЕГИ : Міс Кіс 2012Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат