Вітаємо братів Решків

На фото брати Решки Стефан та Володимир 25.03.2015 16:05 СПОРТ

Цього тижня дні народження святкували екс-футболісти команди майстрів брати Решки.

24 березня свою 68 весну на своїй життєвій стежині зустрів бронзовий призер олімпійських Ігор,   чотириразовий чемпіон та дворазовий володар кубка СРСР у складі київського «Динамо», володар володарів Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА, а нині начальник кафедри, доцент національної академії внутрішніх справ України, голова комітету з питань проведення змагань і справедливої гри, контрольно-дисциплінарного комітету федерації футболу України змс СРСР Стефан Решко, а вчора (27 березня) свій чудовий ювілей (70-річчя) відсвяткував його брат Володимир, який свого часу виступав за мукачівські «Карпати» та вінницький «Локомотив», а також ужгородський «Автомобіліст». Ювіляр нині проживає у селі Великі Лучки, що на Мукачівщині.

До речі брати Решки — єдині баптисти у радянському футболі. Тому Володимир як справжній патріот свого краю й України зізнався, що він ніяк не може уявити собі, що АР Крим, де він із своїм молодшим братом проводив не одні навчально-тренувальні збори   нині окупувала Росія, а також розв’язала жорстоку війну проти мирної нашої держави. Володимир як і Стефан відколи себе пам’ятають завжди сповідували здоровий спосіб життя, а аморальні вчинки для них обох були неприйнятними.

Братам–іменникам багаточисельна армія любителів футболу Срібної Землі, а також сини Володимира Михайловича —   Петро та Володя із сім’ями з Ужгорода зичать гарним людям, добрим батькам і ввічливим дідусям міцного здоров’я, родинного затишку, матеріального достатку та усіляких житейських гараздів.    

Позавчора у Володимира Михайловича у гостях побував журналіст, голова асоціації спортивних журналістів Закарпаття Василь Гаджега, який підготував для нашого тижневика матеріал під назвою «Футбольна династія Решків», який буде опублікований у наступному номері «РІО».

На фото брати Решки Стефан та Володимир

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат