Розкриваємо правду про курси англійської мови в Харкові

04.06.2021 16:55 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У наш час навряд чи знайдеться людина, яку довелося б переконувати у важливості вивчення іноземної. У Харкові, як і в усій Україні, існує безліч курсів з вивчення англійської мови. У зв'язку з цим виникає питання - чи варто приступати до навчання в першій-ліпшій школі? Яку інформацію потрібно зібрати про курсах, щоб вибрати найкращий варіант і не розчаруватися в вивченні Інгліш?

Які ключові особливості курсів англійської в Харкові

Не секрет, що один з найпоширеніших способів пошуку навчального закладу - інтернет . Варто в браузері ввести простий запит «англійська Харків», і всесвітня мережа видасть безліч варіантів. А далі справа за вами - зібрати потрібну інформацію і вибрати саме ту школу, яка найкраще підійде саме вам. Які знадобляться факти для прийняття правильного рішення? Розглянемо це на реальному прикладі - школи англійської мови My English World:

1. Місцезнаходження - в історичному центрі Харкова, вулиця Дарвіна 27а, недалеко від станції метро Архітектора Бекетова. Це означає, що учням нескладно добиратися на заняття, а уроки проходять в затишному районі міста.

2. Методика викладання - комунікативна, в основі якої сильна база з лексики і граматики. Але при цьому основний акцент робиться на практичному застосуванні знань і побіжному вимові. Таким чином випускники школи готуються до реальних життєвих ситуацій в мовному середовищі.

3.Навчальні матеріали - на сайті MEW є інформація про те, що методисти курсів вирішили відмовитися від нудних шкільних тим і на заняттях використовують сучасний, актуальний контент, а також безліч відеоматеріалів.

4. Викладачі - мають великий досвід роботи вчителями англійської мови та володіють міжнародними сертифікатами ESL.

5. Навчальні програми - призначені для початківців, підлітків і дорослих, а також передбачені розмовні курси і підготовка до іспитів.

Вивчаючи пропозиції лінгвістичних шкіл, звертайте увагу на ці важливі критерії, і тоді вибір відповідного варіанту не здасться непосильним завданням.

Формати навчання на курсах англійської мови в Харкові

Ви часто перебуваєте у від'їзді? У вас ненормований графік? Проживаєте за містом і незручно їздити на заняття в Харків? Бажаєте підвищити рівень розмовної англійської? Залежно від ваших цілей і індивідуальних обставин необхідно підібрати відповідний формат навчання. Кращі курси англійської в Харкові повинні відрізнятися гнучким підходом до навчання. Наприклад, в школі My English World передбачені такі формати проведення занять:

  • Індивідуальні - якщо ви бажаєте отримати максимум уваги викладача.
  • Групові - для удосконалення навичок спілкування англійською.
  • інтенсиви - паличка-виручалочка для тих студентів, у яких горять терміни в вивченні мови.
  • Онлайн-уроки - відмінний вибір для тих учнів, які не мають можливості приїхати в офіс.
  • Корпоративні - вигідна інвестиція в навчання співробітників для успішної співпраці з іноземними партнерами.

Щоб підібрати ідеальний навчальний центр, варто заздалегідь особисто для себе визначити - навіщо мені потрібен інгліш і в якому форматі я зможу його вивчати. ​​

Про що говорять відео відгуки студентів про курси англійської в Харкові

Цінну інформацію про навчальний заклад можна отримати з відео відгуків, залишених на офіційному сайті установи. Ось що говорять учні одних найпопулярніших курсів англійської в Харкові, школі My English World:

  • «Заняття проходять на англійській мові - жодного слова по-російськи».
  • «Групи невеликі, тому кожному приділяється достатньо уваги».
  • «Відмінна лампова атмосфера і викладачі, з якими не нудно».
  • «Тут я серйозно прокачав свої навички».

Ці відгуки залишені реальними студентами, які не один місяць вчилися в MEW. Тому вони точно знають, про що говорять.

Курси англійської в Харкові - рейтинги Enguide і Google Maps

Якщо ви бажаєте дізнатися думку студентів і випускників про певний навчальному закладі, варто також звернутися до незалежних джерел інформації - а саме, наступних сервісів:

1. Інгайд - прекрасний порадник щодо вибору відповідних курсів англійської в Харкові, так як на цьому сайті зібрані об'єктивні відгуки студентів, які проходять навчання на даний момент або відвідали пробний урок.

2. Гугл карти-всесвітньо-відомий ресурс, на якому кожен може зафіксувати своє враження від відвідування будь-якого закладу.

Наприклад, сервіс Enguide присвоїв курсам англійської мови MEW рейтинг 9,7 з 10 балів а Google Maps - 4,9 з 5. Ці цифри говорять про серйозне довірі до школи з боку учнів.

Пробний урок - знайдіть найкращі курси англійської в Харкові

Пробний урок - це прекрасна можливість приміряти на себе роль студента. У MEW він проходить безкоштовно. Що ви дізнаєтеся, відвідавши вступне заняття?

  • Чи комфортно вам вчитися в цій групі - чи відповідає вона вашому рівню знань.
  • Чи підходить вам учитель - а саме його манера проводити уроки.
  • Як ви сприймаєте формат і методику навчання - якщо що-небудь заподіює відчутний дискомфорт, значить вам потрібен інший підхід.
  • Зручне чи розташування курсів - скільки часу йде на дорогу, чи подобається вам аудиторія.

Якщо після відвідування пробного уроку ви переконаєтеся, що хотіли б вивчати англійську саме в цій школі Харкова, повідомте про свем вирішенні адміністрації і можете сміливо приступати до навчання.

Навчання на курсах англійської мови в Харкові - це прекрасне можливість закласти надійне підгрунтя для свого майбутнього. Не пропустіть свій шанс!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат