Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 24.04.2014 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 24 квітня. Бадьоріться ароматом улюбленої кави й не забувайте про важливі справи, які чекають свого вирішення і вашої участі. Пам’ятайте, що успіх супроводжує тих, хто не лінується. Тож швидко допивайте улюблений напій, і з думкою про хороше розпочинайте новий день. Приємних звершень вам сьогодні!

Цитата дня:   Любов зміцнює. Любов прощає, робить перші кроки, любов не шукає 10 різних контекстів в одному "люблю". Любов - це вчинки. Про неї не говорять пафосними словами і тим паче не привласнюють їй негативних відтінків. Любов не може робити людей нещасними, злими чи пригніченими. А завжди - щасливими, добрими та щирими. І, зрештою, вона - це все, що нам в житті потрібно :)

© Марк Лівін


24 квітня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Вітер східний 5-10, під час гроз шквалистий 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 19-24°, у горах місцями вночі 4-6°, вдень 10-15° тепла.
Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі, грози. Видимість добра, в дощі 1-2 км.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 22-24° тепла.



Іменини   24 квітня - Антипов, Іван, Яків



Сьогодні також:
• Міжнародний день солідарності молоді (повністю — Міжнародний день солідарності молоді в боротьбі проти колоніалізму, за мирне існування)
• Міжнародний день проти вівісекції
Національні[ред. • ред. код]
•   Вірменія: День пам'яті геноциду
•   Гамбія: День республіки
•   Ізраїль: День незалежності
•   Нігер: День народної згоди



Цей день в історії

1184 до н.е. — відповідно до датування Ератосфена та Аполлодора Афінського, в цей день грецькі воїни змогли пробратись в Трою за допомогою троянського коня.
1333 — коронація Казимира III Великого і його дружини Альдони в Вавельському кафедральному соборі в Кракові.
1521 — в Іспанії страчений Хуан де Паділья, провідник повстання іспанської шляхти проти імператора Карла V.
1547 — у вирішальній битві Шмалькальдентської війни під Мюльбергом папські війська під проводом Карла V Габсбурга розбили війська Шмалькальдентського союзу протестантів і захопили в полон їх лідера, курфюрста Саксонії Іоганна Фрідріха I.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, пл. Поштова, набережна Незалежності
22—27 квітня — свято "Сакура-2014".
25—27 квітня — ярмарок “Сонячний напій”.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
До 15 травня — фотовиставка "Розписи древніх храмів Карпатського регіону".
24 квітня — 25 травня — Дні буддійської культури.
24 квітня — відкриття виставки “Скарб Тибету” у рамках   Днів буддійської культури.
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Проект візуального мистецтва “Еволюція”.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Виноградів, міська картинна галерея «Імпасто»
До 10 травня — виставка картин Маргарити Тегзе.

Центральна міська бібліотека для дітей «Казка» (пл. Б. Хмельницького, 3)
22 квітня—6 травня — всеукраїнська пересувна виставка дитячих малюнків «Національний банк майбутнього».

Художній музей імені Бокшая
Виставка лауреатів Шевченківської премії з Закарпаття.                            
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Персональна виставка Мирослава Греська (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Ужгород, провулок "Гірчичне зерно"
До 31 травня — виставка "Революція в об’єктиві".


Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка воскових фігур «Дивовижне поруч» (Санкт-Петербург).
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  


Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи, яка тебе втомить. Не варто покладатися на допомогу оточуючих, використовуй свій професійний досвід. У другій половині дня керівник критично поставиться до твоїх нових ідей. Не варто опускати руки, борися за свою правоту, тоді все вийде. Увечері відвідай перукаря, зміна зачіски призведе до позитивних змін у житті.
Телець У першій половині дня тобі варто навести порядок в робочій документації. Намагайся підлаштуватися під плани керівника, щоб поліпшити свої перспективи. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами через не вирішене фінансове питання. Порада близького друга допоможе вирішити складну ситуацію і досягти мети. Увечері зустріч із подругою може затягнутися, тому нічого не плануй.
Близнюки Вранці тобі варто утриматися від поїздок за кермом, краще скористайся громадським транспортом. Колеги можуть відмовити в підтримці і не стримати обіцянки. У другій половині дня використовуй свою чарівність, щоб отримати прихильність керівника. Тобі варто проявити активність і відстоювати свою точку зору, щоб зміцнити свій авторитет. Увечері родичі можуть завдати додаткових клопотів.
Рак. Сьогодні ефективний день для освоєння нових знань і професійних навичок. Ти зможеш поліпшити свою продуктивність, якщо зміниш звичну методику роботи. У другій половині дня публічні виступи принесуть гарні результати. Керівник заохотить твої дії і надасть матеріальну підтримку. Увечері варто обговорити з однодумцями нові ідеї, щоб вибрати вірний шлях.
Лев У першій половині дня намагайся не втручатися в суперечки і стримуй свої емоції. Тобі потрібно виступити в ролі спостерігача, щоб отримати вигоду з ситуації, що склалася. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки, що призведе до втрати часу. Не варто покладатися на випадок, прикладай власні зусилля, щоб досягти потрібного результату. Увечері займися вирішенням господарських питань і закупівлями.
Діва. У першій половині дня ти будеш в центрі уваги протилежної статі. Використовуй ситуацію, щоб отримати допомогу союзників. У другій половині дня зустріч із новими партнерами може затягнутися. Обговорюй свої дії з керівником, щоб не виникало непорозумінь. Увечері приготуй улюблену страву свого обранця, щоб приємно здивувати його.
Терези Сьогодні тобі доведеться боротися з перешкодами, які створюють конкуренти. Не варто панікувати, дій мудро і розсудливо, тоді отримаєш перемогу. У другій половині дня керівник може провести перевірку. Не варто нічого приховувати, це може призвести до серйозного конфлікту. Увечері тобі варто зайнятися зміцненням свого здоров'я і зробити профілактику простудних захворювань.
Скорпіон Сьогодні тебе супроводжуватиме удача в нових починаннях, які пов'язані з громадською діяльністю. Використовуй свої старі ділові контакти, щоб поліпшити результати. У другій половині дня зустріч із цікавою особою буде дуже плідною. Не варто розмірковувати, дій швидко і рішуче, щоб отримати результат. Увечері зустріч зі старим другом надихне і порадує тебе.
Стрілець Цей день варто присвятити вирішенню фінансових питань та проведенню переговорів. Нові партнери можуть виставити додаткові умови до співпраці. У другій половині дня прислухайся до порад керівника. Тобі треба вчитися працювати в команді, щоб істотно збільшити прибуток. Увечері відволікайся від проблем і переглянь цікавий фільм із друзями.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає удача в реалізації власних проектів та розробок. Використовуй свої ділові зв'язки, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня порада наставника допоможе вирішити складне фінансове питання. Об'єднавши сили своїх однодумців, ти збільшиш свій прибуток. Увечері потурбуйся про потреби близьких людей, вирушай у розважальний центр і зроби приємні подарунки.
Водолій. У першій половині дня ти зіткнешся з ворожою поведінкою твоїх колег. Твій успіх дратує конкурентів, і вони зроблять усе, щоб зайняти твоє місце. У другій половині дня складності в розумінні з керівником можуть привести до розбіжностей і затяжного конфлікту. Тобі варто переоцінити ситуацію і утриматися від прийняття однозначних рішень. Увечері пройдися по магазинах і купи те, що радує око.
Риби Вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівником, що призведе до конфлікту. Тобі варто відмовитися від участі в суперечках, щоб зберегти свою репутацію. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію від старих партнерів, яка принесе вигоду. Тобі потрібно порадитися з другом, щоб не допустити помилки. Увечері постарайся відволіктися від суєти і усамітнитися в приємному місці.




А зараз — усміхніться :)

Скажи мені чий крим, і я скажу хто ти.




Вона хотіла красиву фігуру і плаский животик, але душа вимагала ковбаси.




Страшніше фотографії в паспорті буває тільки її ксерокопія.

http://connect.facebook.net/ru_RU/all.js#xfbml=1 connect.facebook.net

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат