На розвиток туризму в Закарпатті з бюджету витратять 500 тисяч

admin 04.02.2013 11:58 ПОДІЇ

Відбулося засідання постійної комісії облради з питань розвитку туризму та рекреації, яку очолює Дмитро Андріюк.

Депутати розглянули матеріали, що надійшли у постійну комісію. Серед них – про погодження напрямів спрямування коштів, які фінансуватимуться у 2013 році відповідно до Програми розвитку туризму і курортів   Закарпатської області   на 2011-2015 роки та звіт про їх використання у 2012 р..

Як повідомив   заступник начальника головного   управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків   і туризму   ОДА Олександр Марченко, йдеться про реалізацію туристичної політики держави, оптимізацію системи управління туризмом, його сталий розвиток на теренах краю, інноваційний підхід до формування регіонального конкурентоспроможного турпродукту,   відповідного іміджу Закарпаття і просування на внутрішньому і міжнародному ринках з туризму та курортів. На все це потреби   у фінансуванні з обласного бюджету складуть   500 тис. грн.

Обговоривши заходи цієї програми, комісія затвердила ці кошти в складі видатків обласного бюджету на 2013 рік.

Також комісія заслухала інформацію про стан надходжень туристичного збору в розрізі міст і районів області станом на   січень 2013 року. Цього збору сплачено понад 800 тис. грн.

Джерело:   Прес-служба області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат