За фактом замаху на вбивство двох мукачівців поліція Закарпаття розпочала слідство

08.02.2020 13:15 КРИМІНАЛ

ГУНП вживає усіх невідкладних заходів для встановлення осіб, причетних до стрілянини в Мукачеві, повідомляє прес-служба відомства.

Інцидент трапився вчора близько 10-ої год по вул. Сєченова. До поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа здійснила   постріли в сторону групи осіб на автомобілях. В результаті стрілянини, двоє чоловіків отримали вогнепальне поранення.

Наразі потерпілі перебувають у медзакладах. За попередніми висновками лікарів, 24-річний чоловік отримав поранення стегна, а 40-річний - наскрізне поранення плеча. Потерпілі особи від   дачі пояснень відмовились.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції, працівники відділу з розслідування злочинів скоєних   проти життя та здоров’я особи слідчого управління, криміналістична лабораторія, експерти, кінологи.

З місця події вилучено пістолет та автомат, з яких, імовірно, було скоєно постріли, гільзи.

Також   правоохоронці Закарпаття арештували три автомобілі,   на яких   пересувались   учасники конфлікту - «Mercedes G-class» (Gelandewagen) та «Volkswagen Caddy» доставлено на арештмайданчик поліції Мукачева.

Поліція Закарпаття проводить оперативну спецоперацію на встановлення та затримання особи, причетної до даного злочину.

Під   процесуальним керівництвом прокуратури, поліцією відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство двох   або більше осіб   (ч.2 ст.15, ч.2 ст.115) та за фактом незаконного поводження зі зброєю (ч.1 ст.263) Кримінального   кодексу України.

Правоохоронці встановлюють можливих свідків,   очевидців події   та мотиви вчинку причетного до злочину чоловіка.

Відділ   комунікації   поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат