Літнього американця, що   оселився в закарпатській глибинці, вкотре обікрали земляки

Ярослав Галас 18.04.2014 16:37 КРИМІНАЛ

Громадянина США Джорджа Білканича, про котрого «РІО» докладно розповідала на початку минулого року, знову обікрали. Цього разу знайома жінка забрала в нього з дому 300 доларів, наручний годинник «Rolex», а також кишеньковий годинник, марку якого він не пам’ятає.


Нагадаємо, що 83-річний уродженець Закарпаття, котрий у юнацтві виїхав до США, рятуючись від комуністичного режиму, на схилі років продав у Америці все своє майно й повернувся на малу батьківщину у Великоберезнянський район, щоб дожити тут залишок днів. Підприємливі земляки сприйняли дивакуватого американця не інакше, як джерело доходу і об’єкт для різноманітних афер. У 2012 р. в Джорджа вкрали близько ста тисяч доларів, які він отримав зі США на придбання нового будинку, після чого неодноразово крали інструменти та інше майно, брали в борг великі суми грошей, які жодного разу не повернули. Звертання потерпілого до правоохоронних органів та суду ні до чого не привели.

Як повідомили редакції в Перечинському райвідділі міліції, на місце — в с. Ставне Великоберезнянського району — виїжджала оперативна група. Особа жінки, що викрала майно і гроші американця (загальний збиток оцінюється у 12 тисяч гривень), а також обставини їхнього знайомства з’ясовуються.

Ярослав Галас

ТЕГИ : Джордж Білканич

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат