Дабл-мікс естафета у Поклюці не стала вдалою для української команди

25.01.2020 18:09 СПОРТ

На першому етапі за нас біг Артем Тищенко. Ще перший відрізок траси він йшов у загальній групі і після чистої першої стрільби Артем був сьомим з відставанням всього 5 секунд від лідера.

На стійці Артем допустив всього один промах, але вже на виході зі стадіону програвав лидеру 48 секунд. Ну а останній відрізок був просто трагічним - Артем програв лідеру ще плюс цілу хвилину і передав естафету Артему Примі аж 19-м.

Артем йшов непогано і почав відігрувати місця, але перша ж стрільба і три додаткові патрони. На другій стрільбі ще один промах. Передавав естафету Юлі Джимі Артем 14-м з відставанням 2,48 хвилини.

Було зрозуміло, що нашим дівчатам буде дуже важко відігруватися.

Джима на першій же стрільбі використала всі три додаткові патрони і ми знову впали на 16-е місце. Однак після стійки Юля з одним запасним патроном змогла підняти нас на 12-е місце.

Але Юля передавала естафету Олені Підгрушній з відставанням від лідера понад 3 хвилини.

Олена Підгрушна стріляла бездоганно і фінішувала 10-ю.

Звичайно, що це для нас доволі низьке місце, але якщо зважити на те, як ми провалювалися у цій естафеті, то потрапляння в десятку ще виглядає не так і погано.

Ну а перемогу святкували французи, відірвавшись від норвежців, які були другими, на 44 секунди. Третіми стали німці. Взагалі, ця трійка сформувалася вже після першої стрільби і шансів догнати їх вже не було ні в кого.

Тепер дуже важливо відновитися тим, хто завтра стартує в мас-стартах. Власне, ми поговорили з нашими спортсменами. Дехто трошки розчарований результатом. Торкнулися і системи відновлення. На жаль, система відновлення у нас досі ще шкутильгає. Але ми сподіваємося на хороші результати завтра.

Петро Гойс

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат