Львівська пивоварня зменшила використання   вуглекислого газу на 12%

01.04.2016 22:38 ПОДІЇ

Ефективне використання вуглекислого газу в 2015 році дозволило Carlsberg Ukraine значно зменшити його споживання на виробництві, що дало змогу покращити продуктивність виробничого процесу.

Корпоративна соціальна політика компанії по екології передбачає роботу в самих різних напрямках, а на кожному етапі виробництва компанія дотримується принципу раціонального та ефективного використання природних ресурсів. Приділяючи особливу увагу питанням турботи про навколишнє середовище, Carlsberg Ukraine застосовує екологічний підхід до виробництва та впроваджує його в показники ефективності свого бізнесу. Це дає можливість не тільки зменшувати негативний вплив на навколишнє середовище, а й мінімізувати витрати компанії.

На заводах Carlsberg Ukraine приділяється особлива увага ефективній роботі станцій рекуперації СО2 та зменшенню споживання вуглекислого газу на виробництві. Збереження надлишку власного вуглекислого газу, що утворюється у процесі бродіння, та подальше його використання у виробництві має прямий вплив на виробничі витрати, зменшуючи їх. В свою чергу, значне зниження витрат   призводить до збільшення ефективності виробничого процесу.

У 2015 році завдяки ефективній роботі команди Львівської пивоварні в даному напрямку були досягнуті наступні результати:

• Зменшено власне споживання СО2 на виробництві на 12% до значення 0.98 кг/гл, завдяки реалізації технічного проекту по бродильному і фільтраційному відділеннях;
• Збільшено кількість виробництва СО2 на станції рекуперації в зв'язку з визначенням оптимального часу на збір вуглекислого газу;
• Підвищено ефективність роботи станції рекуперації СО2 внаслідок вирішення технічних проблем роботи обладнання.

Олексій Олійничук, директор Львівської пивоварні: «У 2015 році команда нашого заводу виконала ряд проектів і, як результат, значно зменшила споживання двоокису вуглецю (СО2) при виробництві пива. На даний момент це кращий результат в нашій компанії, який дозволив не тільки мінімізувати забруднення навколишнього середовища, а й зменшити витрати компанії».

* * *

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з
провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. В Carlsberg Group працюють більше 45 000 чоловік, а продукція Групи продається на більш ніж 150 ринках світу. За підсумками 2015 року Carlsberg Group продала близько 36 млрд.   пляшок пива *.

Додаткова інформація - на сайті www.carlsberggroup.com.

До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в м.Запоріжжя, м.Київ та м.Львів. У компанії працює більше 1500 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять алкогольні і безалкогольні напої наступних торгових марок: «Львівське», «Балтика», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Славутич», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Хмільне», «Квас Тарас », Somersby, Guinness, Kilkenny, Harp, Warsteiner, Grimbergen, König Ludwig, солодкі безалкогольні напої ретро-серії та інші.

Компанія Carlsberg Ukraine входить в 20-ку найбільших платників податків України (за даними рейтингу «ТОП-100 платників податків України» видання «Економічна правда», 2015), а також один із кращих роботодавців України (за даними видання «Капітал 500. Кращі роботодавці України », 2014 р.). Carlsberg Group - найбільший датський інвестор на території України.

За даними Nielsen **, за підсумками 2015 року Carlsberg Ukraine займає позицію №2 на ринку пива України з часткою 29,6% в натуральному вираженні ***, на ринку квасу частка компанії складає 35,8% в натуральному вираженні ***.

Додаткова інформація на сайті www.carlsbergukraine.com

Читайте новини компанії на офіційній сторінці в Facebook www.facebook.com/CarlsbergUkraine

* Літраж пляшок становить 0,5 л
** Nielsen Holdings N.V. (NYSE: NLSN) - провідний світовий постачальник аналітичних даних про споживчу поведінку і купівельні звички. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті www.nielsen.com.
*** Без урахування території Автономної Республіки Крим та м.Севастополь за період січень-грудень 2015 року

За додатковою інформацією просимо звертатися:
Венгер Євген
NobletMedia CIS
+38 044 201-10-95
+38 063 996-06-30
j.venger@nobletmedia.com

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат