17 березня 60 пабів України святкуватимуть День Св. Патріка

admin 11.03.2016 10:47 ДОЗВІЛЛЯ

Легендарний ірландський пивний бренд Guinness запрошує всіх поціновувачів пива приєднатися до святкування Дня Святого Патрика, яке щорічно відзначається 17 березня.

Ця традиція давно переступила межі Ірландії і знайшла своїх прихильників на шести континентах. Мешканці України також зможуть долучитися до свята, адже вже багато пабів і ресторанів заявили про майбутні акції, присвячені відомому покровителю Ірландії.

За давнім переказом, Святий Патрик позбавив Ірландію від язичництва, перетворивши в християнську країну, і став її першим єпископом. Свято в його честь відзначається по всьому світу представниками ірландської діаспори, а також любителями веселого застілля і тематичних заходів.

Щорічно в цей день послідовники цього свята влаштовують пишні паради з карнавальними костюмами та конкурсами, а також тематичні вечірки. Пиво Guinness давно стало традиційним символом свята нарівні з конюшиною-трилисником і смарагдово-зеленим кольором.

В Україні день Святого Патрика можливо відсвяткувати разом з ТМ Guinness в більш ніж 60 великих пабах країни, які в цей день перетворяться на маленькі зелені острівці Ірландії. Приємним сюрпризом для всіх любителів легендарного напою з неповторною кремовою піною стануть різні цікаві пропозиції, що діятимуть у закладах HoReCa напередодні свята.

Варто зазначити, що у зв'язку зі святкуванням Дня Святого Патрика в соціальних мережах виник флешмоб. По всьому світу шанувальники Guinness фотографуються зі знаменитими пивними вусами, які стали символом такої собі безтурботності та веселощів. Адже якщо зробити великий ковток пива Guinness, то на губах кремова піна залишиться у вигляді вусів, які й отримали назву Вуса Guinness. Аби перейнятися неповторною енергетикою смарагдового свята, ТМ Guinness пропонує своїм шанувальникам поділитися дружніми фото зі знаменитими вусами в соцмережах, використовуючи хештег #GuinnessTache або #UkrainianGuinnessTache. Це дозволить жителям України приєднатися до глобального руху Дня Святого Патрика, не забуваючи при цьому про помірне вживання улюбленого напою.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Святкування Дня Святого Патрика – стара добра ірландська традиція, яку Guinness активно підтримує на світовому рівні і сприяє її розвитку в Україні. Вже котрий рік поспіль українські поціновувачі ірландського пива вважають за краще прикрасити будні в зелений колір і підняти келихи Guinness за знаменитого святого. І цей рік не стане винятком. Приєднуйтесь і ви до глобального святкування Дня Святого Патрика!»

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат