Carlsberg почав зворотний відлік до УЄФА ЄВРО 2016

admin 09.03.2016 10:24 СОЦІО

Carlsberg, офіційний спонсор Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2016, почав 100-денний відлік до, можливо, найграндіознішої футбольної події року. Напередодні чемпіонату легендарний пивний бренд доступний у продажу з оновленим дизайном етикетки.


Вже 28 років, починаючи з 1988 року, Carlsberg виступає беззмінним пивним партнером усіх Чемпіонатів Європи з футболу УЄФА. І цей рік не виняток – ЄВРО 2016 стане восьмим турніром, що буде проведено за підтримки Carlsberg. Під час чемпіонату Франція на правах приймаючої країни очікує на прибуття не менше 2,5 мільйона уболівальників. ЄВРО 2016 по праву претендує на звання найбільшої футбольної події за всю історію!

У найближчі 100 днів на нас чекають презентація офіційної пісні Чемпіонату, товариські матчі за участю збірної України і матч-відкриття на стадіоні «Стад-де-Франс». Протягом усього цього часу Carlsberg буде проводити активності на підтримку ЄВРО 2016. Починаючи зворотний відлік до головної футбольної події року, провідні спортивні портали football.ua і sport.ua за підтримки Carlsberg запускають таймер, який з кожним днем ​​буде наближати урочистий момент відкриття турніру.

Класичний дизайн Carlsberg, в свою чергу, доповнений логотипом майбутнього турніру з зображенням знаменитого кубка Анрі Делоне.

Варто зазначити, що за період проведення ЄВРО 2012, який проходив чотири роки тому в Україні і Польщі, бренд Carlsberg глобально виріс на 13% на більш ніж 70 ринках по всьому світу. Проект спонсорства допоміг Carlsberg Group домогтися високих ринкових показників, завдяки масштабним активностям, які були реалізовані в рамках кампанії, і продажу на території України рекордних 900 000 літрів пива під час чемпіонату. Також в період ЄВРО 2012 бренд досяг свого історичного максимуму за часткою ринку в Україні.
 
Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Багаторічний статус офіційного партнера Чемпіонатів ЄВРО мотивує Carlsberg приємно дивувати шанувальників культового бренда і фанатів великого футболу. Ми плануємо комплексні і масштабні активності на підтримку бренда, від яких чекаємо значного збільшення обсягів продажів. А щоб підсилити свої позиції на ринку, немає більш вдалого приводу, ніж черговий ЄВРО чемпіонат. І за чудовий результат нашої справи ми готові підняти келих, мабуть, кращого пива в світі!»

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат