Благодійний фонд "Надія у мистецтві" підтримує закарпатських творчих людей

Ян Хмельник 03.10.2016 10:37 СОЦІО

В Ужгороді 24 вересня відбулося широке святкування Дня міста. Для участі в святкуванні прибули гості з закордону, делегації з інших міст. Жителі міста були приємно вражені різноманіттю заходів, що прийшлись до смаку городянам.

До традиційних ярмарок ініціативні підприємці долучили безліч атракціонів, оригінально зі смаком оформлених торгових прилавків. Особливо полюбились городянам музичні привітання, що лунали на площі Ш. Петефі з величезної сцени, з боку пішохідного мосту. Молодь міста була в захваті. Свій вагомий внесок в культурно-мистецьку програму святкування внесла Закарпатська обласна філармонія, що провела з 15 вересня по 2 жовтня на своїй великій сцені VІІІ Міжнародний молодіжний фестиваль органної музики імені Наталії Висіч.

Молоді талановиті виконавці вразили глядачів технікою виконання відомих творів, їх віртуозність постійно викликала шквал аплодисментів. Цій важливій події у музичному житті Закарпаття сприяли традиції культурної та творчої інтелігенції краю щотижнево відмічати концертами зустрічі з богаточисельним колективом музикантів і артистів філармонії та музикантами – гостями Закарпаття. В підсумку, слід підкреслити, що VІІІ Міжнародний фестиваль пройшов на високому виконавчому рівні, чому сприяли супровід молодих виконавців талановитими солістами, духовим, камерним та симфонічним оркестрами філармонії.

Свій посильний внесок зробили спонсори: ТОВ «Гроклін – Карпати» (Виконавчий директор Лукаш Галковскі), ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика» (Директор Каламуняк Мирослава Михайлівна), які своїми добровільними благодійними пожертвами через БФ «Надія у мистецтві» підтримують молодих талановитих виконавців. Бажано, щоб і надалі підтримка культури та мистецтва отримували вагому фінансову підтримку з боку широкого загалу підприємств та підприємців Закарпаття.                                                                                                                      

Доречно пам’ятати та всіляко підтримувати наше майбутнє – обдарованих дітей. Тому Благодійний фонд опікується обдарованими дітьми: сиротами, інвалідами, дітьми, що позбавлені батьківської опіки, дітьми з бідних багатодітних сімей.                                                                                                                   Благодійний фонд «Надія у мистецтві радо, з вдячністю зустріне любу підтримку дітей з боку свідомих громадян, директорів підприємств та підприємців.           Зараз Фонд розпочинає широку компанію, про що маємо честь повідомити громаду, по збору благодійної допомоги та подарунків дітям з нужденних сімей до Новорічних та Різдвяних свят. Ці подарунки (музичні інструменти, музичний інвентар, нотні збірки, а також новорічні солодощі) дуже люблять наші обдаровані та талановиті діти. Дзвоніть в наш Фонд відповідальній особі 099-555-34-95. Ми прийдемо до Вас та отримуємо від Вас добровільні благодійні пожертви та подарунки для дітей. Ваша щедра допомога за Вашою згодою буде широко оприлюднена через засоби масової інформації. Будьте уважні, робіть добро і Вам вернеться ще більшим благополуччям та процвітанням.
                                               

Ян Хмельник

ТЕГИ : мистецтво

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат