Вже в ці вихідні потужний музичний Open air   Polyana Music Festival

admin 06.09.2016 11:57 ПОДІЇ

Deep Forest, Chicane, Onuka, Cepasa, більше 20 виконавців з України, Білорусі, Польщі   вийдуть на сцени Polyana Music Festival.   9-11 вересня.

Перший масштабний опен-ейр фестиваль в Карпатах відбудеться в долині р. Пеня, поблизу села Поляна Свалявського району, з 9 по 11 вересня.   "Культурна ініціатива Коло" відкриває спільний проект з фестивалем.

Зміни відбуваються практично в усіх сферах життя країни, але найпотужніше - у горизонті мистецтв. Саме культура першою піддається впливу процесів, що витають у повітрі та народжують нову атмосферу майбутнього України. Не зважаючи на економічні складнощі сакрально-духовна складова суспільства, розвивається нестримно і завдяки цьому з'являються усе більш якісно цікаві музиканти, дизайнери, художники, але великі фестивалі не помічають їх і роблять акцент на відомих виконавців.

Це? в свою чергу? пригальмовує творення нового культурного дискурсу, нового самовідчуття і самовираження нації. Тому виникає проблема репрезентації того, що відчуває велика частина населення.

На Закарпатті відбувається перший і безпрецедентний проект колаборації між фестивалем Polyana Music Fest з одного боку та з Культурною платформою Закарпаття і ГО "Культурна ініціатива Коло" та місцевою владою м.Ужгород з іншого.

Євгенія Стрижевська, ідеолог Polyana Music Festival:   «В Polyana Music Festival багато контексту і багато конструктиву.   Це майданчик, який розділять світові імена і українські музиканти-початківці, це міжнародний резонанс, новий гео-тег в закладках на мобільному, інтелектуальний формат рекреації. Розвиток - те, що об'єднує всі напрямки роботи в проекті. І те, що транслює саме місце, Поляна. Саме прогресивна позиція місцевої влади та ефективність її роботи зробили можливим запуск цього проекту».

Євген Забарило, менеджер культурних проектів: "Метою проекту культурного менеджменту є бажання відкрити можливість реалізації для талановитої і креативної молоді регіону, яка є головним капіталом країни. Ми гадаємо, що подібний механізм соціальної взаємодії мають перейняти усі регіони України, де відбуваються великі фестивалі".

Культурні платформи у Європі - це двигун розвитку креативних індустрій, які генерують додаткові кошти для економіки регіону, а контент який вони створюють є унікальним і сучасним.

Креативне партнерство між потужним і сучасним фестивалем та культурними фундаціями за підтримки влади є новою формулою сучасного розвитку регіону.
Приходь підтримати тему створення локальної, Закарпатської сцени на Поляні та креативних індустрій в Європейській Україні.

admin

ТЕГИ : музика

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат