25 тисяч гривень отримає переможець Чемпіонату бограча

admin 11.04.2016 11:15 ДОЗВІЛЛЯ

8 травня на території кемінг–зони комплексу «Термальні води Косино» відбудеться IV Міжнародний «Чемпіонат Бограча - 2016» (Закарпатська обл. Берегівський район, с.Косонь).

Старт Чемпіонату - о 06.00 за к.ч.. Офіційне відкриття розпочнеться о 12.00.

Чемпіонат із приготування угорської страви «Бограч» є командним кулінарним змаганням і не прибутковою справою. У заході братимуть участь команди з України, Угорщини та Румунії. Переможець отримає головний приз – 25 000 грн.

Чемпіонат із приготування угорської страви «Бограч» проводиться з метою ознайомлення з традиціями та рецептурою угорської кухні; розширення культурних зв‘язків між представниками різних національних груп; зміцнення україно-угорських відносин; популяризації угорської культури на теренах України.

У рамках Чемпіонату діятиме ярмарок, проходитимуть дегустації, майстер-класи від народних умільців, фотосесії, концертна і розважальна програми тощо.

Засновником і організатором чемпіонату є   комплекс «Термальні води Косино». Цьогоріч захід проходить за підтримки Берегівської міської ради, Берегівської районної державної адміністрації та Берегівської районної ради.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : Косино

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат