"Олімпік" - "Говерла" (Анонс)

01.04.2015 17:56 СПОРТ

У п’ятницю в рамках 18-го туру УПЛ «Говерла» зіграє з донецьким «Олімпіком». Матч відбудеться у Києві на стадіоні імені Баннікова. Дискваліфікованих на гру немає. Матч першого кола закінчився перемогою «Олімпіка» — 1:0.


Дебют донецької команди в УПЛ став однією з несподіванок нинішнього сезону. Перше коло команда закінчила на 4-му місці, та при цьому різниця забитих-пропущених у «Олімпіка» є однією з найгірших. Наразі «Олімпік» разом з «Іллічівцем» мають найбільшу кількість пропущених голів — 23. В ужгородської «Говерли», до прикладу, в пасиві 14 голів.

У трьох матчах весняної частини «Олімпік» лише програвав. Розгромно від «Динамо» і «Шахтаря» і мінімально від «Зорі». «Говерла» за цей час здобула одне очко у домашній грі з «Металістом».

Матч «Олімпік» — «Говерла» почнеться о 17.00, як і було заплановано раніше. УПЛ не вдовольнила прохання В’ячеслава Грозного змінити час початку зустрічі, з тим, щоби команда встигла на потяг до Ужгорода. Тренер «Говерли» також поскаржився, що футболісти викликані до різних збірник (Акакпо, Ягодініскіс, Качараба, Шіміч та Хльобас) не встигнуть відновитися до гри з «Олімпіком»: «Нашим керівним футбольним органам слід внести зміни й заборонити регламентом після матчів збірних грати через два дні поєдинки чемпіонату. З цього приводу ми зверталися до УПЛ перенести матч на день пізніше або хоча б змінити час поєдинку, щоб команді зручно було виїхати після гри потягом із Києва до Ужгорода. Однак, на жаль, нас чомусь не хочуть чути в керівних футбольних структурах».

У матчі з «Олімпіком» у складі ужгородської команди може з’явитися новий футболіст. Екс-гравець «Металіста» Артем Радченко, який розірвав контракт з харківським клубом, підписав контракт з «Говерлою». Угода з командою Грозного розрахована до кінця сезону.

Артем вихованець «Металіста». У основі 20-річний нападник провів 10 матчів. За різні юнацькі збірні Радченко зіграв 48 поєдинків у яких відзначився 14 разів.

В’ячеслав Грозний: "Радченко підписав контракт в Туреччині з Фенербахче. Враховуючи те, що він планує виступати за збірну України U-20 у фінальній стадії чемпіонату світу, Радченко хоче мати ігрову практику в команді, де багато молодих футболістів, а також є реальна можливість поборотися за місце в основному складі. Ми дали згоду на перехід Радченка до кінця сезону, знаючи, що він гравець Фенербахче",.

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ, РОЗКЛАД МАТЧІВ

***

Сьогодні на любителів футболу чекає відкладений поєдинок 1/4 Кубка України «Чорноморець» — «Дніпро». Матчі у відповідь цієї стадії заплановані на 8 квітня. Працюватиме на грі арбітр із Закарпаття Ярослав Козик.

1 квітня. 19:00. Київ, стадіон «Динамо» ім. Лобановського». Телетрансляція: «2+2»

ПроЗак

ТЕГИ : в’ячеслав грознийФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат