Словаки профінансували обладнання для шкільного медіацентру в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 01.04.2015 10:11 СОЦІО

 

31 березня у приміщенні Медіа-центру учнівського врядування міста Ужгорода відбулась презентація репортерських досягнень юних активістів.

31 березня у приміщенні Медіа-центру учнівського врядування міста Ужгорода відбулась презентація репортерських досягнень юних активістів.

Окрім учнівського активу міста захід відвідали поважні гості, а також генеральний консул Словацької республіки Янка Бурянова та заступник міського голови Ольга Травіна.

Під час презентації голова учнівського врядування Юлія Лесько розповіла, що проект спрямовано на сприяння побудові відкритого суспільства в Україні через розвиток громадської участі та вільного обміну інформацією між учнями мережі шкіл міста Ужгорода та підтримки громадського учнівського активізму. Наразі, в Ужгороді понад 10 тисяч учнів через учнівське врядування міста Ужгорода «Корзо» беруть участь у відстоюванні власних освітніх інтересів як дорадчо-консультативний орган при управлінні освіти.

У рамках грантового проекту за кошти словацького уряду вдалося придбати професійне мультимедійне обладнання та за підтримки директора Ліцею «Лідер» - ЗОШ №20 Мар’яна Комарницького було обладнано кабінет Медіацентру сучасними та зручними меблями.

Активістам учнівського врядування за досить короткий проміжок часу вдалося запустити власну сторінку у соціальних мережах - тисніть сюди, відкрити власний відео-канал - дивіться тут, та підготувати ряд друкованих матеріалів, фото й відео для поширення серед учнів та жителів міста. Звісно дещо бракує майстерності, але ми її набудемо з часом, каже голова комітету зв’язків з громадськістю і преси Мілена Поляковська.

Заступниця міського голови Ужгорода Ольга Травіна та генеральний консул Словацької республіки Янка Бурянова приємно вражені здобутками активістів та запевнили присутніх у подальшій підтримці проекту аби сприяти ужгородським дітям творчо розвиватись та розбудовувати відкрите суспільство.

Захід проводився Карпатським агентством прав людини «Вестед» у партнерстві з управлінням освіти Ужгородської міської ради за підтримки Словацького агентства з міжнародного розвитку та співробітництва.

admin


За матеріалами Карпатського агентства прав людини "Вестед"

ТЕГИ : медіацентрЗОШ №20Ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат