Ужгородки вчилися правильним харчуванню і спорту, а також смакували смузі і отримали призи (ФОТО)

admin 31.03.2015 11:08 ПОДІЇ

 

Недільний дівочий workshop в Ужгороді: лекції, зарядка, смузі й подарунки.

29 березня, у новій ужгородській спортивно-танцювальній студії “MG Family” відбувся healthy workshop у рамках проекту “Razom workshops”.

Протягом двох годин дівчата слухали лекції про здорове харчування й міфи, пов’язані з ним; про користь води; про грамотні заняття спортом. Учасниці івенту ставили питання, ділилися власним досвідом й порадами у неформальній дівочій компанії.

Про воду і здоровий раціон розповідала дієтолог, консультант з питань правильного харчування клініки лазерної естетики “Перлина” Олена Некраха.

А Тоня Гудзь, тренер “MG Family” ділилася знаннями про спорт, типи занять, правильну форму для тренувань та інші тонкощі підтримання фізичної форми.

Також дівчатка куштували смузі, та зробили зарядку для всіх груп м’язів, яку провела Тоня. До речі, смузі готували зі шпинату, банану, петрушки, ківі, яблука, груші, ківі, апельсину та води.

Наприкінці події був розіграш двох подарунків — сертифікату на одне заняття для трьох дівчат “MG Family”, а також дощечки для інтер’єру з мотиваційним надписом від бренду “Make me warm”

Організатор воркшопу — Катя Брижань, яка обіцяє у подальшому нові тематичні івенти.

“Це проект, який займається організацією воркшопів, “lunch and talk”. Перший воркшоп — про здоров’я. Весна, всі дівчата хочуть бути стрункішими, красивішими, правильно харчуватися”, — каже Катя.

У її планах та розробках — нові акції. Це будуть кавовий майстер-клас, квітковий, з виготовлення коктейлів, “beauty”, на якому візажисти і перукарі будуть розбирати наші косметички.

Катя вважає, що такі зустрічі, це і можливість вийти із “online”, нові знайомства, гарна можливість провести вихідний день без того ж Інтернету.  


Евеліна Гурницька для ProZak.info

Фото автора

admin

ТЕГИ : здоров'яworkshopУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат