Біля в’їзду в Ужгород висадили алею чемпіонів із 300 ялинок та сосен (ФОТОРЕПОРТАЖ)

admin 26.03.2015 12:36 ПОДІЇ

 

Краща гандбольна команда України, ужгородські «Карпати», цієї середи посадили “алею чемпіонів” із близько трьохсот дерев – ялинок та сосен.

Тепер алея хвойних саджанців буде зустрічати гостей просто на в’їзді до Ужгорода. Вона простягнулася від села Барвінок до стели з назвою міста. Для гандболісток така акція – не перша. Торік вони висаджували кущі рододендрону на площі Народній. І все ж зізнаються – робота складніша за виснажливі тренування. «Дерева висаджувати приємніше, хоч і важче, – каже гравець команди Беата ЦУБИНА. – Буде дуже приємно бачити, як на в’їзді в місто ростуть дерева. Своїм дітям казатиму, що це я їх садила».
Керівництво клубу стверджує – такою акцією   спортсменки закликають своїх вболівальників облаштовувати та берегти рідне місто.

«У нашому клубі є традиція – збиратися разом весною і висаджувати дерева, – розповів президент ГК «Карпати» Олександр ЛЕДИДА. –Загалом, такі акції мають бути масовими.Навесні люди мають виходити на вулиці й приводити своє місто до ладу – створювати європейський край власними руками».

Цієї п’ятниці, 27 березня,   ужгородські «Карпати» відправляться в Тернопіль, де на команду чекає третій з’їзний тур. Вони гратимуть із командами Західного регіону.

admin


За матеріалами газети "Закарпатська правда"

ТЕГИ : гандболУжгороддерева

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат