Економісти й банкіри вчили ужгородських школярів заощаджувати

admin 24.03.2015 10:29 СОЦІО

 

У рамках проекту “Всесвітній тиждень грошей” тренери БізнесШколи ПриватБанку разом з кафедрою економіки УжНУ провели для учнів цікавий та пізнавальний семінар. Школярам розказали про фінансову безпеку та можливості заощаджень.


“Заощаджуй сьогодні, щоб забезпечити майбутнє завтра” - під таким гаслом пройшов тренінг у рамках проекту   “Всесвітнього тижня грошей”. Керівництво Закарпатського РУ ПриватБанку разом з кафедрою економіки УжНУ підготували для учнів ужгородських шкіл незвичайний урок, на якому вчили правильно формувати свій бюджет, заощаджувати та уберігати кошти від можливих шахраїв.



“Діти уже мають певний досвід управління фінансами, адже отримують кишенькові гроші від батьків, - каже тренер БізнесШколи ПриватБанку Наталія Шубелко. - Сьогоднішній семінар покликаний сформувати в учнів (не зважаючи на юний вік) поняття правильного планування власного бюджету. Діти повинні знати, що вміння заощаджувати - це ціла наука, без якої не можливо забезпечити собі гідне майбутнє. Якщо вони знатимуть від тепер основи зберігання та витрачання власних коштів, у зрілому віці вони зможуть ефективно розпланувати свої кошти та формувати своє майбутнє”.

Під час тренінгу учням розповідали теоретичні основи економіки та фінансової безпеки, підкріплюючи слова цікавою презентацією. Також у ході заняття школярі активно вели бесіду з тренерами та брали участь в іграх та конкурсах. Найбільше учням сподобалися практичні завдання з планування бюджету та можливості убереження власних коштів від шахраїв.    

“У мене вже є картка Юніора від ПриватБанку, - ділиться враженнями школярка Анастасія. - Користувалася нею за кордоном, і тут користуюся. Це дуже зручно, адже батьки мені постійно виділяють кишенькові гроші, перераховуючи на картку, тому мені не потрібно носити з собою готівку. А семінар з фінансової безпеки дуже цікавий та доречний, ми ж повинні знати, як вберегти свої кошти від злодіїв”.

На Закарпатті уже більше 7,5 тис. школярів користуються картками Юніора. Завдяки їм, батьки постійно в курсі усіх витрат своєї дитини за допомогою sms-інформування. Батьки можуть бути спокійні за збереження грошей дитини, адже вже не потрібно носити з собою готівку, а всі кошти зберігаються на картці. Власники Картки Юніора також можуть брати участь у найрізноманітніших змаганнях, конкурсах та акціях від ЮніорБанку, а ще отримувати бонуси в разі оплати товарів у магазинах-партнерах програми   «Бонус Плюс».

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : УжгородУжНУПриватбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат