«Львівське» - найпопулярніше пиво серед українських користувачів соціальних медіа

23.02.2015 15:30 ПОДІЇ

ТМ «Львівське» очолила рейтинг популярності серед українських пивних брендів, а також стала найсмачнішим пивом на думку користувачів соціальних медіа. Такі результати показало дослідження «Народне пиво України 2014», проведене моніторингової компанією YouScan спільно з digital агентством Grape Ukraine в період з 01 травня по 30 вересня.

У процесі дослідження було вивчено згадування про п'ять популярних українських пивних брендів. Аналіз включав у себе авторські повідомлення і ретрансльований контент, при цьому згадування з категорії «спам» були виключені.

За результатами оцінювання ТМ «Львівське» посіла лідируючі позиції відразу за кількома показниками. Так, бренд визнаний «найпопулярнішим пивом» – саме його користувачі мережі згадували найчастіше. Крім того, «Львівське» лідирує як найбільш ретрансльований бренд, а також, на думку користувачів, має кращі смакові характеристики, про що свідчать відповідні згадування. Результати дослідження доступні за посиланням.

Нагадаємо, що згідно з раніше оголошеними результатами дослідження моніторингової компанії YouScan, за підсумками 2014 року «Львівське» увійшло до рейтингу найбільш обговорюваних в соціальних медіа українських брендів, при цьому зайнявши лідируючу позицію серед певних торгових марок.

Антон Безкоровайний, провідний аналітик YouScan: «Актуальність комплексного дослідження пивної сфери в соціальних медіа зумовлена ​​тим, що FMCG-бренди в цілому (і пивні зокрема) завжди були одними з найбільш динамічними згідно з нашими регулярними замірами активності користувачів. Високі позиції в декількох номінаціях рейтингу «Народного пива України 2014» пиво «Львівське» отримало багато в чому завдяки своїм смаковим якостям та сильному бренду, що знайшло відповідний відгук серед користувачів соціальних медіа».

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Ми вдячні споживачам за їхню активність і довіру, адже позитивні відгуки про продукт – це найкращий індикатор нашої роботи і мотиватор для майбутніх досягнень. ТМ «Львівське» – гордість компанії, і ми раді, що шанувальники гарного смачного пива оцінюють бренд по достоїнству».

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат