Зимовий чемпіонат Закарпаття. "Копаня" рулить

Євген Свищо для rionews 20.02.2015 17:32 СПОРТ

Огляд першого туру.

Головна сенсація сталась у сусідському дербі між «Севлюшем» та «Копанею», свідком якого я став. Виноградівці мали вигравати у 2 голи, та свої корективи внесла погода, та швидкий гол від суперника. Сніг на газоні запасного поля на Хустському «стадіон-плаза» розтанув і перетворив його на болото, де тільки жаби й не квакали. Гравці гепались і плювались на свою долю, та все ж боролись за результат до кінця. Таке було враження, що ми знаходимось не в Хусті, а в Болотному. На 11-й хвилині під час атаки правим флангом, виноградівці «заробили» зовсім не обовязковий фол. Михайло Свищо прострілив на ближню стійку, де віковий Іван Фурик залишив «із носом» значно молодших захисників суперника і проштовхнув мяч у правий кут – 1:0.   Далі «Копані» було дуже комфортно в ролі «руйнівного короля» до 35-ї хвилини. Коли Іван Чізмар заробив стандарт із правого флангу. Юрій Мешко навісив, та захисники винесли м'яч. Однак, наступної миті круглий ліг точно на ногу Андрію Ломазі, який з льоту поклав м'яч у правий верхній кут і забив один із найкрасивіших голів зимової першості – 1:1. «Це наш бразилець» – загомоніли глядачі на трибунах. Друга половина гри пройшла у такій же в'язкій боротьбі та без забитих м’ячів.

Все очікувано
Решта поєдинків завершились більш прогнозовано. Сенсацію ледь не створило «ДЮФК Мукачево», яке завдяки доволі швидкому голу від неодноразового чемпіона Закарпаття у складі «Мукачева», пістрялівського «Метеора» та «Поляни» Василя Горського, що відзначився влучним ударом із близької відстані з передачі Шведюка – 1:0.   Ще до перерви абсолютний чемпіон першої ліги Закарпаття 2014 року «Велика Бийгань» відновила рівновагу. Екс-гравець ужгородської «Говерли» та «Поляни» Микола Гибалюк відзначився ударом з-за меж штрафного майданчика. Далі своє вагоме слово, в середині 2-го тайму, сказав екс-гравець «Мукачева», «Метеора», «Сільця» та «Середнього» Іван Жеренко. Спочатку він замкнув простріл з флангу – 2:1, а далі реалізував вихід один-в-один на Володимира Дядюка – 3:1. В довершення екс-гравець донецького «Металурга», «Мукачева» та «Середнього» Михайло Крьока, з передачі Андріана Бабича, довів рахунок до розгромного – 4:1.

Перемогу «Ужгороду» приніс влучний постріл-парашут від екс-гравця ужгородської «Говерли» та багатьох інших команд майстер спорту міжнародного класу Мирослава Бундаша.  
За «Оболонь-1» забивали Ігор Пилип, Олександри Браєр та Фляшко. У їх дублерів гол-престижу на рахунку Владислава Поповича.

Результати:
Група 1, Стадіон села Середнє:
ФК «Ужгород» - ФК «Середнє» 1:0, «Велика Бийгань» – «ДЮФК Мукачево» 4:1,
Група 2, стадіон села Дідово: «Баранинці» - «Віола» Худльово – 1:0, «Сокіл» Кінчеш – ФК «Дийдо» 1:2,
Група 3, м. Хуст: «Оболонь» Хуст – «Оболонь-2» Хуст – 3:1, «Севлюш» Виноградово – «Велика Копаня» 1:1.
                                                                                         

Євген Свищо для rionews

ТЕГИ : зимовий чемпіонат закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат