Тренер французьких спецназівців навчатиме закарпатців

admin 18.02.2015 10:03 СПОРТ

Ужгород відвідає тренер французьких спецназівців. Він проведе майстер-класи з айкідо.

Взяти участь у семінарах та майстер-класах з айкідо зможуть усі охочі найближчими вихідними, 21 та 22 лютого. Тим, хто взагалі не знайомий із даним видом спорту, пропонують зануритися у світ айкідо у якості глядачів. Обіцяють: буде цікаво, адже під час заходу буде присутній легендарний сенсей Небі Вурал, учень відомого майстра айкідо Нобуеші Тамури, котрий, у свою чергу, навчався у засновника айкідо Моріхея Уесіби та був одним із його найкращих учнів.

«Небі Вурал – людина з неймовірною енергетикою, яка у свої 62 роки має надчудову фізичну форму. Він уже понад 40 років займається айкідо. Для учнів цей сенсей –   справжній приклад і джерело знань, адже розповідає про важливі речі і дає відповіді на складні питання. Враховуючи, хто був вчителем Небі Вурала, можемо з гідністю сказати, що він – «треті руки» від засновника. Для Ужгорода його приїзд і такий захід – дуже знакові події, які відбуваються раз на рік. За ці дні ми проводимо не тільки семінари та майстер-класи, а й екзаменуємо наших учнів, які змагаються за кольорові та чорні пояси. Це стосується як дітей, так і дорослих», – розповів організатор заходу, президент Закарпатської обласної федерації айкідо «Сінаджо», 4-ий дан айкідо айкікай, Юрій Кедик. За його словами, Небі Вурал також відомий тим, що тренує французьких спецназівців.

Як повідомив Юрій Кедик, захід триватиме три дні у ПАДІЮНі (м.Ужгород, Студентська набережна, 8), однак найбільш цікавими будуть 20 і 21 лютого. Вперше сенсей проведе заняття окремо виключно для дітей і окремо для дорослих, а не у змішаній групі, як це було раніше.

Додаткову інформацію для тих, хто хоче заявити про свою участь у семінарах та майстер-класах, можна отримати за номером телефону 050-673-44-23.

admin


За матеріалами агентства комунікацій "ПАЗЛ"

ТЕГИ : айкідоУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат