На свої 300 років Львівська пивоварня презентувала «Robert Doms Мюнхенський» (ФОТО)

admin 17.02.2015 09:54 ДОЗВІЛЛЯ

 

Напередодні святкування 300-річчя Львівської пивоварні ТМ «Львівське» представляє шанувальникам крафтового пива новинку – темний сорт «Robert Doms Мюнхенський».

«Robert Doms Мюнхенський» – темне пиво, яке вирізняється чистим смаком і ароматом, має   виражений смак солоду, приємну хмільну гіркоту та легкий карамельний присмак. Новинка зварена за спеціальною рецептурою із використанням особливого солоду європейського походження. Саме присутність мюнхенського темного солоду «Munich Malt» багато в чому формує оригінальний смак, аромат і колір цього пива. Щільність нового сорту становить 11,5%, вміст алкоголю – не менше 4%.

Перший налив продукту відбувся 6 лютого. «Robert Doms Мюнхенський», як і вся лінійка, випускається на Львівській пивоварні та з середини лютого доступна у продажу на всій території України.

Нагадаємо, що свою назву колекція особливих певних сортів отримала на честь знаменитого власника Львівської пивоварні. Шанований галицький підприємець і меценат XIX століття Роберта Домс цінував пивні традиції, накопичені роками на пивоварні, і обирав лише найкращі рецепти та інгредієнти для виготовлення улюбленого пива. Кажуть, Домс багато подорожував по Європі, відвідуючи різні регіони в пошуках унікальних і оригінальних сортів пива. Кращі рецепти він привозив додому, щоб у стінах Львівської пивоварні під його чітким наглядом майстри відтворювали легендарні смаки. І ось в 2014 році, через півтора століття, Львівська пивоварня, слідуючи стопами Роберта Домса, почала випуск спеціальних сортів пива зі смаками Старої Європи, першими з яких стали світле пиво «Robert Doms Богемський» і напівтемне «Robert Doms Віденський».

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Минулий рік показав, що крафтове пиво «Robert Doms» припало до смаку не тільки шанувальникам пива, але й було удостоєно вищих нагород почесних всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Майстри Львівської пивоварні надзвичайно трепетно ставляться до багатовікових традицій своїх попередників і варять пиво за особливими рецептами. Хочеться вірити, що новинка «Robert Doms Мюнхенський», випущена на честь 300-річного ювілею пивоварні, буде гідно оцінена шанувальниками пива».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат