В Ужгороді провели тренінг для переселенців із зони АТО

admin 16.02.2015 10:29 СОЦІО

 

У неділю, 15 лютого ГО «Закарпатська громада» за підтримки   ГО «Психологічний центр АРІАДНА» та ГО «Справа Кольпінга», у рамках ініціативи «Будуймо спільне майбутнє разом», провели тренінг для внутрішньо переміщених осіб з метою консолідації та укріплення дружніх відносин.

Серед тем зустрічі піднімалися питання   толерантності та подолання стереотипного мислення.

Це вже другий психологічний тренінг спрямований на адаптацію співвітчизників зі Сходу. Даний захід   став четвертим в рамках реалізації ініціативи «Будуймо спільне майбутнє разом».

«Прямий діалог між учасниками тренінгу дав можливість бути відвертими зі своїми проблемами та допоміг налагодити кращу комунікацію між земляками», прокоментував активіст ГО «Закарпатська громада» Тарас Гайдук.

Як зазначила психолог Наталія Андреянова,   не відчуваючи підтримки, переселенці   поступово втрачають надію. Натомість,   подібні тренінги дають можливість   її повернути.

«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини – Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов’язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».

admin


За матеріалами прес-служби ГО «Закарпатська громада»

ТЕГИ : переселенціАТОУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат