В Ужгороді на любовній екскурсії роздаватимуть пряникові і карамельні серця

admin 13.02.2015 11:28 ДОЗВІЛЛЯ

"Запрошуємо продовжити День святого Валентина і відвідати 15 лютого екскурсію “Романтичний Ужгород”, а найсміливішим слухачам обіцяємо смачні призи!", — пишуть організатори чергову відкриту екскурсію обласним центром Закарпаття.

Любов – це життя… ні відстань, ні час не зможуть стати на перешкоді двом закоханим серцям. Яке ж сильне і всемогутнє кохання!

Неоціненний вклад у розвиток нашого міста зробили багато людей такі, як Ян Другет, Міклош Берчені та Августин Волошин. Культурно збагачували його потенціал і відомі митці зі світовим ім’ям, серед яких і Адальберт Ерделі. А що ж спонукало їх вдосконалювати Ужгород   і не зупинятись? Звісно ж кохання! Цієї неділі пропонуємо дізнатись про особисте життя відомих історичних діячів краю і відкрити завісу їхніх таємниць.

Під час екскурсії найсміливішим слухачам, які виявлять бажання продекламувати вірш чи уривок з поеми на тему кохання, кав’ярня «Cookie» приготувала смачні подарунки від ТМ «Закарпатський пряник», а “Майстерня Карамелі” – неймовірно апетитні цукерки у вигляді серця!

Зустріч екскурсантів традиційно: Ужгород, пл. Театральна, біля пам’ятника помічнику Св. Миколая.

Коли: неділя, 15 лютого, о 14.00.



Турінформ Закарпаття


admin

ТЕГИ : День Валентинавідкрита екскурсіяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат