Ужгород має свій туристичний сайт, аудіо-гід та путівник (ФОТО)

Евеліна Гурницька для ProZak.info 21.12.2015 10:53 СОЦІО

 

18 грудня в ужгородському ресторані “Varosh” представили туристичний сайт Ужгорода “Discover Uzhhorod”, аудіо-гід містом та друкований путівник визначними місцями обласного центру Закарпаття.

Нову веб-сторінку, яка представляє Ужгород, можете побачити тут

На зустрічі були присутні представники влади, експерти з туризму, викладачі Ужгородського національного університету, активісти громадських організацій, журналісти та ужгородці з інших професійних сфер.

Всі три туристичні продукти були створені у рамках проекту “Відкрийте для себе Ужгород. Перший крок до пізнання Закарпаття”.

12366254_910990715643833_1193346817908133717_n
Руслана Тимофеєва, координатор проекту представила загальні відомості про проект, розповіла про культурні заходи, які реалізували у його рамках — Пасхальний тур, вечори угорської та словацької культур, а також продемонструвала бренд-бук проекту.

Вікторія Німець, менеджер проекту ознайомила гостей із друкованим путівником міста та аудіо-гідом (який можна сказати з сайту “Discover Uzhhorod”), а також розказала про основні розділи веб-сторінки та її функціонал. Крім того, вона показала, яким чином на сайті можна побудувати екскурсійний маршрут-планувальник. Вікторія також зазначила, що сайт буде наповнюватися українською, англійською, словацькою мовами, а у майбутньому також будуть тексти і угорською. Аудіо-путівник уже можна слухати українською, словацькою та англійською.

941083_910990658977172_5078495928624418000_n
У цьому заході навіть перерва на каву була унікальною і захопливою, адже закарпатський туризмознавець, науковець УжНУ Федір Шандор розповів про кавові традиції Ужгорода, історію місцевої кави й сучасні тонкощі кавового бізнесу в Ужгороді, а також поділився знаннями про тенденції у світі кави.

Експерт із туризму Олександр Коваль у своїй доповіді висловлював бачення можливості розвитку результатів проекту, ділився ідеями вдосконалення наявних туристичних продуктів, а також — пропозиціями щодо створення нових проектів.

Після офіційної частини гостей частували вином і ознайомлювали з винними традиціями Ужгорода. Безумовно, було і вишукане пригощання із великим тортом з символікою проекту “Discover Uzhhorod”.

Івент завершився автобусною екскурсією — це перша екскурсія містом над Ужем із використанням окремих елементів аудіо-путівника, яку провів Дмитро Мірошніков.

Проект реалізований у рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007—2013. Бенефіціар проекту: Асоціація студентів-економістів Закарпаття, партнер проекту: Інститут стабільності та розвитку (Словаччина) — ISD Slovensko.


Фото — зі сторінки Вікторії Німець у Facebook


Евеліна Гурницька для ProZak.info

ТЕГИ : Туризм

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат