ТМ «Львівське» презентувала ексклюзивний кухоль до 300-річчя Львівської пивоварні (ФОТО)

admin 08.12.2015 11:07 ДОЗВІЛЛЯ

До ювілею Львівської пивоварні для всіх шанувальників давнього хмільного напою ТМ «Львівське» випустила особливий   кухоль, який відображає інноваційний підхід, історію і багаті традиції українського пивоваріння.

У жовтні 2015 року Львівській пивоварня, яка входить до складу компанії Сarlsberg Ukraine, відзначила 300 років з моменту свого існування. На честь ювілею найстаріша броварня України представила новий дизайн пивного кухля. До його виготовлення була залучена компанія, що є світовим лідером із виробництва та декорації скла – Sahm*.

Приналежність кухля до пивоварні можна впізнати не лише по фірмовій рельєфній печатці на зовнішньому боці та на дні, а й завдяки відомим обрисам історичної частини міста Лева. А про ювілей яскраво мовить золота декорація логотипу, приуроченого до 300-річчя Львівської пивоварні.

Сама форма створена з урахуванням TasteDesign®, що дозволяє у повній мірі розкрити структуру, аромат та характер пива. Звужений доверху кухоль перешкоджає швидкій втраті ароматної пінки, а завдяки його товстим стінкам вдається утримати прохолоду, що позитивно впливає на смакові якості хмільного напою.

Випуск кухля здійснювався на провідному європейському склозаводі компанії-виробника «ЗАМ Чехія» із використанням найсучасніших технологій пресованого скла.

Окрім названих переваг, шанувальники пива належно оцінять новий кухоль ще й за його практичність, що зумовлена зручною для руки формою та міцністю до пошкодження. Новий пивний кухоль вже представлений у закладах на території України.
Андрей Отрощенко, вице-президент по маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «До виготовлення особливого, ювілейного пивного кухля ми підійшли більш, ніж відповідального.

Завдяки ретельному підбору найкращих виробників та дизайнерів ми отримали ексклюзивний посуд. Прозорість скла, оптичний ефект, незвичайна форма, міцність і зручність – це ті властивості кухля, що якнайкраще   підкреслюють вигляд та смак неповторного пива з 300-річною історією».




* Група компаній SAHM (ЗАМ) працює у сфері виготовлення та декорування виробів із скла (склянки, кухлі, келихи, графини). До її складу входять SAHM DE, Німеччина; SAHM СS, Чехія; SAHM UA, Україна. На українському ринку компанія SAHM (ЗАМ) працює з 1996 року, а з 2005 року в Україні запущено виробництво по декорування скла.

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат