Свято наближається – Миколай з’являється

Іоанна Голянич, студентка відділення журналістики УжНУ 01.12.2015 10:08 ДОЗВІЛЛЯ

Коли повітря наповнюється холодом, дороги покриваються в пухнасті килимки снігу, а в будинках новорічний і приємний запах мандарин -   слід згадати про одне з найулюбленіших свят всієї дітвори України – День Святого Миколая.

З самого дитинства в моїй пам’яті закарбувався той довгоочікуваний і такий захоплюючий момент у році, коли ти з такою радістю пишеш листа Миколаю, в очікуванні того, про що мріяв цілий рік. Натираєш чобітки до блиску, ставиш їх на підвіконня і з нетерпінням чекаєш ночі. Вона здається тобі такою казковою, незвичайною, може здійснити будь-яке бажання, подарувати тобі те, про що ти мріяв, чого так відкрито бажав.

І справді, вона всемогутня. Ця ніч дарує щастя всім людям на Землі : радісним і сумним, закоханим і самотнім, багатим і бідним, талановитим і знедоленим.

Навіть дорослі чекають цього свята, бо Миколай допомагає в будь-якій проблемі, він дає можливість знайти вірне рішення з складної ситуації, виходу з якої ніби й немає. Так, більшість може стверджувати, що все це видумки, легенди. Головне вірити, бо Миколай допомагає тільки тому, хто вірить в Бога, намагається не заподіювати зло людям. Ласкаве і добре обличчя та розкішна борода – присутній в усіх образах і переказах про Чудотворця, котрий творив на землі безліч добрих діл. Про це існує безліч оповідок.  

Пам’ятайте головне : Святий Миколай — другий після Бога заступник людей від усіх проблем нещасть. Відомо, що все життя він ніс людям Добро і Милосердя. Тому вибір стоїть за вами: вірити чи ні, факт залишається фактом. Та кожного 19 грудня всі ми дякуємо Миколаю за його подарунки, допомогу і підтримку в житті.

Іоанна Голянич, студентка відділення журналістики УжНУ

ТЕГИ : Святий Миколай

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат