«Балтика 7» завоювала найвищу нагороду дегустаційного конкурсу

admin 17.11.2015 11:51 ДОЗВІЛЛЯ

За результатами 18-го щорічного міжнародного Дегустаційного конкурсу WorldFood Ukraine 2015 пиво компанії Carlsberg Ukraine «Балтика 7» було удостоєно Гран-прі в категорії «WORLD BEER UKRAINE 2015».

27 жовтня у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ), у рамках 27-ї Міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв WordlFood Ukraine – «Весь світ харчування Україна», відбулася офіційна церемонія нагородження переможців щорічного Дегустаційного конкурсу. Цього року Гран-прі в категорії «WORLD BEER UKRAINE 2015» отримало пиво «Балтика 7».

Традиційно у цьому дегустаційному конкурсі беруть участь виробники не тільки з України, але й інших країн. Авторитетне журі, до складу якого увійшли визнані експерти харчової галузі України, тестують представлену продукцію на закритих засіданнях методом «сліпих» дегустацій. Під час оцінювання експерти оцінили м'який смак і високу якість «Балтики 7».

Нагадаємо, «Балтика» – міжнародний бренд, що належить данській пивоварній компанії Сarlsberg Group. В Україні продукція даної торгової марки випускається з 2006 року на виробничих потужностях Сarlsberg Ukraine. Сорт «Балтика 7», що входить до продуктового портфелю компанії, вариться з добірного солоду й ароматного хмелю. Завдяки своїм якісним і смаковим характеристикам, які поєднуються з оригінальною преміальною упаковкою, пиво «Балтика 7» завоювало високу популярність в Європі та отримало визнання споживачів понад 70 країн світу.

Олена Ятченко, голова дегустаційної комісії конкурсу WorldFood Ukraine 2015: «У дегустаційному конкурсі взяло участь журі з різних сфер діяльності, в тому числі й представники лабораторій, що спеціалізуються на дослідженні харчової продукції. Головне правило дегустації: кожен член журі під час «сліпого» відбору виставляє бали без загального обговорення. І лише після того, як секретар комісії зведе загальний середній бал, експерти можуть обговорити своє враження від зразка. Варто відзначити, що з кожним роком якість продукції, яка надходить на конкурс, стрімко зростає, що, одночасно і тішить, і ускладнює визначення кращого з кращих».

Андрій Отрощенко, Віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Нам дуже приємно, що експертне журі знову високо оцінило продукцію нашої компанії. Адже саме якість виробленого пива є одним із головних пріоритетів для Carlsberg Ukraine. Щиро сподіваємося, що якість та смакові властивості нашої продукції будуть і надалі підкорювати авторитетних дегустаторів і наших споживачів».


admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат