Carlsberg оголошує про запуск краудсорсінгової програми «Cheers to Green Ideas»

admin 01.10.2015 10:35 СОЦІО

Партнерство з інформаційною платформою Sustainia дозволить програмі охопити міжнародне співтовариство, що займається питаннями сталого розвитку.

28 вересня в Carlsberg Group оголосили про початок конкурсу «Cheers to Green Ideas» (переклад з англ. ─ «Привіт еко-ідеям»), організованого спільно з Sustainia – інформаційною платформою про рішення та технології забезпечення сталого розвитку. Для участі в конкурсі необхідно запропонувати ідею про те, як зробити виробництво пива Carlsberg більш екологічним. Заявки приймаються від організацій і широкої громадськості по всьому світу.

Запропоновані ідеї повинні допомогти Carlsberg поліпшити вплив на навколишнє середовище в усьому виробничому ланцюгу, починаючи з виробництва сировини до процесу пивоваріння та транспортування, аж до переробки упаковки. Ідеї ​​повинні надихати і змінювати поведінку споживачів в кращу сторону, тим самим забезпечуючи стійке майбутнє. Прикладами можуть служити ідеї у сфері інноваційної упаковки, просування переробки відходів і технологій, що підвищують ефективність споживання енергії/води.

За результатами конкурсу буде вручено дві нагороди:
- Премія «Cheers to Green Ideas». До участі в премії, головним чином, запрошуються існуючі організації, індивідуальні підприємці з ефективною концепцією сталого розвитку. Переможець отримає 20 000 доларів США, можливість співпраці з експертами Carlsberg Group та партнерами компанії, що входять до співтовариство Carlsberg Circular Community.
- Спеціальна премія імені Я.К. Якобсена. До участі запрошуються повнолітні люди, у яких є яскраві «зелені» ідеї, здатні захопити та змінити соціальну поведінку в кращу сторону. Переможець отримає 10 000 доларів США, можливість співпраці з експертами Carlsberg Group та партнерами компанії, що входять до співтовариство Carlsberg Circular Community.

Переможців буде оголошено на церемонії вручення премії Sustainia в Парижі на 21-й сесії Конференції ООН з питань зміни клімату (COP21) 6 грудня 2015 року.

Ідеї ​​для конкурсу приймаються з 28 вересня по 16 жовтня 2015 року на порталі: www.Sustainia.me/Carlsberg , де представлена ​​додаткова інформація про програму.

Саймон Боас Хоффмайер, директор зі сталого розвитку Carlsberg Group: «З моменту заснування Carlsberg в 1847 році наука, інновації та принципи сталого розвитку відіграють ключову роль у діяльності компанії, і програма «Cheers to Green Ideas» є продовженням цієї спадщини в 21 столітті. Ми експерти в пивоварінні і, запрошуючи професіоналів та споживачів ділитися своїми інноваційними ідеями, зможемо разом працювати над створенням екологічного пива».

Лаура Сторм, виконавчий директор Sustainia: «Рішення в області сталого розвитку сьогодні доступні в різних сферах діяльності. Починаючи з виробництва продуктів харчування та напоїв до індустрії моди та транспорту існує велика кількість рішень, які потрібно виділяти і поширювати, щоб прискорити перехід до суспільства сталого розвитку. У Sustainia ми знаємо, що найкращі рішення можна знайти в точках дотику бізнесу, суспільства та політики, і співпраця з Carlsberg за програмою «Cheers to Green Ideas» служить підтвердженням важливості спільної роботи».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат